Dünyanın en güçlü bodybuilder'ı kim? Ben White vs Johnnie Jackson..2009 Mr.O.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Son düzenleme:
İnanılmaz gerçekyten hocam acaba bir halter şampiyonu ağırsiklette bench press yapsa bunları geçebilirmi yoksa halterciler halterde kaldırdığını benchte kaldıramazmı yani branşlar farklımı?

İnanılmaz gerçekyten hocam acaba bir halter şampiyonu ağırsiklette bench press yapsa bunları geçebilirmi yoksa halterciler halterde kaldırdığını benchte kaldıramazmı yani branşlar farklımı?

farklı hareketler bunlar..benchte göğüs kasları çok önemlidir..halterde koparma silkmede bacak, bel,kanat,omuz vs..

squat skorlarını neden dahil etmemişler? güç karşılaştırmasında kesin dahil edilir squat.

Güzel kilolar da powerlifterlar la karşılaştırınca biraz zayıf kalıyor kütleye göre ee tabi adamların mesleği bu.bench rekoru 259 kg mış herhalde pro olmayan ve kuvveti yerinde olan bir sporcu yapar bunu değil mi?

aslında başlığı dünyanın en güçlü pro.vücutcusu olarak değiştirmek lazım geliyor..
zira johnnie jackson'ın teklifine tek cevap veren pro bodyci ben white..

yoksa powerlifterlardan çok daha güçlüleri de vardır hatta ifbb pro olmayan bodycilerden de çok daha güçlü olanlar vardır..ama pro bodycilerden tek çıkan ben white..

ayrıca bench ve deadlifte kim karar verdi bilmiyorum ama iki bodyci aralarında anlaşmış olabilirler..

Back
Yukarı