Dünyanın en iri bayan vucutçusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan split
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

split

Üye
NİCOLE BASS
192 BOYUNDA 106 KİLO
AYRICA KİCKBOX HOCASI
nb020893.jpg

nicol035.jpg

nb010940.jpg

nb019.jpg

rottweiler dedi:
bu bayanmı ıyy iğrenç yaa bayanlara bu spor yakışmıyor abi bu ne böle erkek mi bayan mı ne belli değil taksimde bunlardan çok var :D

yorum yaparken işe fantazilerini katmazsan hak verirsin kadına konu kadının nekadar sexi yada cirkin oldugu değil ki burada kadının sportmen kişiliği ortaya konulmaya çalışılmış konudan sapmayın bence

kardeşim konudan sapıldığe felan yok ne akrabanmı bu kadın bu kadar celal len din ben sadece bayanlara yakışmadı nı güzel durmadını söledim yorum yaptım ayrıca fantezini felan katma diyosun benim fantazimi sen nerden biliyosun fantazimi sana anlatabilicek kadar ayrıntılı bi cevap verdimi sanmıyorum ben espiri ile karışık bir yorum yaptım yazdıklarımı iyi oku verdiğin cevaplara da dikkat et.

sportmen kişiliğine diycek bi şey yok ama gerçektende hiç estetik durmamış erkekten bi farkı yok irilikte filan

edobey dedi:
rottweiler dedi:
bu bayanmı ıyy iğrenç yaa bayanlara bu spor yakışmıyor abi bu ne böle erkek mi bayan mı ne belli değil taksimde bunlardan çok var :D

yorum yaparken işe fantazilerini katmazsan hak verirsin kadına konu kadının nekadar sexi yada cirkin oldugu değil ki burada kadının sportmen kişiliği ortaya konulmaya çalışılmış konudan sapmayın bence

Bildiğim kadarıyla bayanlar kategorisinde juri kadınsı görünümün korunmasını bekliyor. Burada da linki verilmiş bir belgeselde, "kadın vücutçular kadın olduklarını unutmamalı." deniyordu. Bence bu biraz unutmuş. ;)

Rotweiller a katılıyorum .Bir kadını bu hale getirecekse yerin dibine batsın bu sporcu kişilik.Vallahi hiç estetik değil.Biraz kadınsı olmalı ama değilmi.

aynen abi işte bende onu diyorum yani yaratık gibi olacak kişiliğinden çıkacaksa ne anladım ondan bayan vücutcu nun da bi seviyesi var ve o seviyede de bi estetiklik bi güzel lik olur güzelliğini kaybetmeden yapmalı bu sporu doğru olan bu yoksa kadın erkek gibi yapmaya çalışırsa o zaman bayan vücutcu demesin kendisine.

biraz yaşlı gibi dimi arkadaşlar? kaç yaşındadır sizce ben pek kestiremedimde

bide ojelitırnaklarla barı kawraması bana biraz abes geldi :oops:

mach1 dedi:
rottweiler (edit hsd)

arkadasım forum kurallarını okumadıysak okuyalım lütfen (+1,bencede gibi bilgi içermeyen şeyler yazmak yasaklanmış)

veyron dedi:
mach1 dedi:
rottweiler (edit hsd)

arkadasım forum kurallarını okumadıysak okuyalım lütfen (edit hsd),bencede gibi bilgi içermeyen şeyler yazmak yasaklanmış)

bence bir sakıncası yok bir düşünce belirteceğim diye saçma sapan örneklerle olaya farklı bakış ve profilden bakıp konusmaktansa sadece (edit hsd) ile bu olayı sınırlandırmak bence gayet güzel bu arkadasada bu davranısından dolayı birşey söylememek lazım
bir paragraf cümle yoğunluğundan oluşan anlamsız ve özünde manaya değinilmeyen konudan uzak şekilde fikir beyan etmek sorun yaratmıyorsa bu (edit hsd) olayınıda hoş görmeklazım

bence sırf bu(edit hsd) kuralını ihlal etmeyeyim diye insanları fikir beyan etmeye zorlarsak elimize geçecek tekşey gereksiz cümle yığınıdır.

edobey kurallar konmustur ve uygulanmalidir.+1 bizim forumda yasaktir.ayrica off topic de yasaktir,eger kurali begenmiyorsan forum hakkinda ana basligina girer oraya sikayetini yazarsin.yine yanlis yerlerde dolasmaya başladin yine eski günlerimize götürme bizi.konuyu uzatmayalim,belli bir süre sonra bu mesajlar silinecektir...

Yuzundekı ıfade tam tophane kulhanbeyı ıfadesı, cok cok kotu, vucudunu bılemeyecem, podyumda olsa spocu kısılıgı hakkında yorum yapabılırdık ama su halıyle gercekten cok ıtıcı, yuksek dozda ve uzun suredır erkeklık hormonu aldıgına hıc suphem yok, ancak en ırı kadın vucutcu bu degıl, sarısın bır kadın , zamanında resımlerını gormustum gercekten de hepımızden ırı ve fıt, ama surat onda da carsamba pazarı.

42 yasında imiş ayrıca evli bi bayan
ayrıca jujitsu ve full-contact fighting eğitmeni
2000 yılında 6 tane polisi dövünce mahkemece
cezalandırılmış.

split dedi:
42 yasında imiş ayrıca evli bi bayan
ayrıca jujitsu ve full-contact fighting eğitmeni
2000 yılında 6 tane polisi dövünce mahkemece
cezalandırılmış.

Vay be! 6 polis :shock: ... Asabi birisi belli

1.niye hep kendi acımızdan bakıyoruz ki.elbet kadının da bi hikayesi vardır bu hayatta.niye böle bi yasam tarzı secdigine dair

2.haklısınız hiç yakısmamıs bi bayana.ama bide fiziksel acıdan degerlendirin boy 192 kilo 106.bu kadının sizce bayan arkadası kac tane olur ki aynı fizige sahip.biz bile arkadaslarımızı secerken.fizigine bakmazmıyız

3.kültürlerimiz farklı o amerikalı yasam tarzı farklıdır.hayat bakısı farklıdır.bilemeyiz basından neler gecdide böle oldu kadın

4.BİRBİRİMİZİ BÖLE Bİ KONUDAN DOLAYI KIRMIYALIM LÜTFEN ;)

5.herkes,yorumlara saygı duysun biraz daha.

Back
Yukarı