Dünyanın en seksi Erkeği.. Kızlar Ona Adeta Tapıyor

Ge-Force

Üye
YORUMSUZ :D

6.jpg

5.jpg 4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg

Babasının cenazesinde ağlamaynları idam ettirdi,Hitlerin Çekik gözlü versiyonu .

Japon gazetelerinde yayınlanan haberlere göre, İsviçre'de, Bern yakınlarında okula gitti. İlk raporlarda 1993 yılına kadar "Chol-pak" ya da 1998 yılına kadar "Pak-kol" ismi altında Bern yakınlarında Gümligen'de en özel İngilizce "International School" a gitti. Utangaç, sınıf arkadaşları ile birlikte iyi ilişkileri olan ve bir basketbol hayranı iyi bir öğrenci olarak nitelendirildi.

Nisan 2012'de, Kim Jong-un düşünülenden daha önce, 1991 ya da 1992 yılından bu yana İsviçre'de yaşamış olduğunu gösteren belgeler yayınlandı.
Kaynak vikipedi.

Yau ben de benim resmim cikacak zannettim :(

acıdım o ülkede yaşayanlara
korkudan ne yapacaklarını şaşırmışlar

Bu kızlar neden ağlıyor, fikri olan var mı? Bu resimleri daha önce de gördüm, yine aynı soruyu kendime sordum ama mantıklı bi cvp bulamadım.

Kuzey Kore lideri resimdeki. Babası ondan önce liderdi ülkenin padişahları bi nevi. Yeterince ağlamayanları idam ettirmişti babası öldüğü zaman. Eniştesini yolsuzluk yaptı diye köpeklere yedirdi ek olarak. Korkudan işte bunlarda yağ çekiyorlar bi nevi yazık harbiden. Ama bi ayaklanma yok adama karşı ilginç olarak.

ağlamayanı idam ettiren ayaklananı ne yapar kim bilir

Kuzey Kore lideri resimdeki. Babası ondan önce liderdi ülkenin padişahları bi nevi. Yeterince ağlamayanları idam ettirmişti babası öldüğü zaman. Eniştesini yolsuzluk yaptı diye köpeklere yedirdi ek olarak. Korkudan işte bunlarda yağ çekiyorlar bi nevi yazık harbiden. Ama bi ayaklanma yok adama karşı ilginç olarak.

Veletin kim olduğundan haberim var da.. Hadi babasının cenazesinde ağlamayanı idam ediyor, bir mantık kurabiliyorum. Ama kim kendisinden hoşlanmasını istediği bir kızın, kendisine bunu ağlayarak göstermesini bekler? Kim bekler? Demek ki kim yong un bekliyormuş :D

Nereden baktığınızdır önemli olan. Kiminin gözünde diktatördür, kiminin gözünde kurtarıcı. Bu gök kubbenin altında ne kadar hükümdar/kral/padişah/lider gelip geçti ise hepsi için durum böyledir.

Nereden baktığınızdır önemli olan. Kiminin gözünde diktatördür, kiminin gözünde kurtarıcı. Bu gök kubbenin altında ne kadar hükümdar/kral/padişah/lider gelip geçti ise hepsi için durum böyledir.
doğru aslında belkide halkının gözünde kurtarıcı yada kahramandır biz dışardan pek anlayamayız :) .

bu ülke nasıl bir ülke anlamıyorum.halk nasıl bu kadar gerizekalı,koyundan farksız olabiliyor? bunların içme sularına uyuşturucu falan mı katıyorlar acaba?o_O

Back
Yukarı