düz t-shirtler nerde bulabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

coder

Üye
Sade ve basit giyinmeyi seviyorum. Kot pantolonun üzerine gidecek düz renk t-shirtler arıyorum. Slim fit tarzı bele kadar gelecek. Gömleklede giyebilirim. İstanbul'da nerden bulabilirim bu tarz t-shirtleri.

Sade ve basit giyinmeyi seviyorum. Kot pantolonun üzerine gidecek düz renk t-shirtler arıyorum. Slim fit tarzı bele kadar gelecek. Gömleklede giyebilirim. İstanbul'da nerden bulabilirim bu tarz t-shirtleri.

zarayı öneririm.. kolu kısa kesim ve koldan sıkan modelleri çok güzel.. kumaş kalitesi tartışılmaz.. bende sihay ve hakisi var.. 2. yazına girdi bozulmadan kullanıyorum..onlarla beraber yıkadığım diğer marka t-shirtler renk attı çuvala döndü..

Aynısından ben de aldım mavi ve gri :) 3. olarak da beyaz almaya gittiğimde artık kalmamıştı :D

Millet deli gibi abanıyor t-shirtlerine. Ben baskılı t-shirtlerine de bayılıyorum. Türkiye'ye gelddiğinden beri heralde bütün t-shirtlerimi ordan almışımdır.

İyi reklam yaptık ha :D

Ben genelde lcw den alırım.Hem ucuz hem de kaliteli olduğunu düşünüyorum.

nike,rebook ve collezium birde adidas bence en iyi t-shirtler burda fiyatlarıda çok uygun kafanıza göre birşey bulmadan çıkmayacağnıza eminim

Git bi tane sosyete pazarına Gap, A&Fitch gibi ünlü markaların ürünlerini satıyolar sadece küçük defolar var görünmeyen noktalarda 20-25 e gayette iyi fiyatı güzelde..

marks and spencer , mudo , zara , koton buralarda bulabilirsin özellikle m&s in baya kaliteli kışında kazakların içine giyebilirsin 1 tasla 2 kus :D

Back
Yukarı