• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Düzensiz 2.5 yıldır Çalıştığımın Karşılığı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolga_01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tolga_01

Üye
Before After :) Cok Bi Fark Yok Ama Daha Parçalı

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 1.227
  • 2.jpg
    2.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 1.190
  • 3.jpg
    3.jpg
    185 KB · Görüntüleme: 1.480
  • 4.jpg
    4.jpg
    185,9 KB · Görüntüleme: 1.351
  • 5.jpg
    5.jpg
    236,3 KB · Görüntüleme: 1.552
  • 6.jpg
    6.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 1.469
  • 7.jpg
    7.jpg
    332,6 KB · Görüntüleme: 1.411
  • 8.jpg
    8.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 1.189
  • 9.jpg
    9.jpg
    193,6 KB · Görüntüleme: 1.274
Son düzenleme:
Omuz ve göğüs düzensiz olmasına ragmen cok iyi başarılar dilerim

başkan düzensiz çalışman buysa:))

neler yapıyorsun soyler mısın.bende senın gıbı olmak ıstıyorm baskan.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.68 boyum var 94 kg yim su anda Düzenden Kastım Hem Beslenme Hem Antreman 5-6 ay Yapıyorum Tam Zirvedeyken Birden Bunalım sıkıntı Geri Bırakıyorum 2-3 ay ara sonra tekrar sil baştan

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:11 ----------

Vücut hafif yağlı gibi yaglari yakarsaniz cok güzel bir vücut cikabilir şahsi görüşüm .

Evet Definasyondayım Bi Süredir :)

1.68 boya 94 kilo nedir arkadaş benim boy 190 zar zor 90 kilo oldum. ama vücut iyi duruo. işte endomorf ektomorf vücut farkı bu olsa gerek.sana başarılar

2.5 yıl önce 0 bir vucut mu vardı lakin before dediğiniz vucut 0 bir vucuda benzemiyor :)

Yok Hocam Zaten O Fotoğraflar Son 4 Aylık Yakın Tarihleri Birbirine Önceki Fotoğrafları Ekliyeceğim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:00 ----------

saglam vucut, bence cok ta define olma.bacaklar da saglamsa, bu sekilde kalmai tercih ederdim , tabi istek meselesi, bence guzel vucut,

Teşekkür Ederim Besyo okumaktayım Bazı artislik jimnastık Hareketlerinde Zorluk Yaratıyor Define daha iyi Gibi Duruyor Şu anda :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:02 ----------

Bu Arada Profosyonel Güreşciyim Aynı Zamanda Bilek Güreşicisiyim Kıbrıs Ada Şampıyonu Oldum ve Milli Takımdayım Türkiye Bölge Şampıyonluğu ve türkiye 2. liğim var

Bi dwayne johnson bi vin diesel havası sezdim. Tebrikler:)

1.85 boyunda 85 kiloyum 90 a çıksam mı diye tereddütlerim vardı seni gördüm bi 100 olasım geldi :) karın da biraz yağlanırsa yağlansın plaj vücudu değilde kapı gibi vücut istiosan o kilo boyunun üstünde olacak arkadaş :)

1.85 boyunda 85 kiloyum 90 a çıksam mı diye tereddütlerim vardı seni gördüm bi 100 olasım geldi :) karın da biraz yağlanırsa yağlansın plaj vücudu değilde kapı gibi vücut istiosan o kilo boyunun üstünde olacak arkadaş :)

Aynen :) Boyun uzun Boş ver Karını Kış Geldi Büyü Dev Gibi Ol Daha iyi Kışın Üstüne Koyarsın Yaza Yakın bi Definasyon Tamamdır :)

Back
Yukarı