• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Düzensiz fitness geçmişi yardım

Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır takıp ediyorum bazı sebeplerden dolayı bi türlü fitness işini düzenli yapamiyorum bi yandan amerikan futbolu oynuyorum boy 1.97 kilo 106 21 yaşındayım bu sene bırakmayı planlıyorum amerıkan futbolunu bu yuzden fitness sporuna sarmayı düşndüm geçen hafta başladım yavaştan vücut ölçülerim su an elim de degil salonda kaldı 1 tane fotoğrafımı paylaşacağim vücut tipimle alakalı biraz bilginiz olsun diye bulk yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler

Uploaded with ImageShack.us

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10.03.12 00:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09.03.12 22:33 ----------

Yardımlarınızı bekliyorum

vücut genetik olarak iyi gibime geldi omuzlargeniş belli bi süre kardio yaparsan fazlalıkları atarsın daha sonra hacimleşmek için çalış derim.

Anatominiz güzel.Yağ yakıp hacim kazanmanız sizin için en mantıklısı.

aynen genetik güzel , şuanlık gözüme çarpan omuz oldu sanırım bu vücuda sağlam omuz iyi gider hazır omuzlarında geniş bodyguard adayı mı geliyor ne :)

teşekkrler arkadaşlar bugün maçım vardı omzu sakatladım ama ciddi bişey değil dediğiniz gibi çalişmalara başliycam

Nazar oldu herhalde.

Sakatlanmaya yatkın bir spor yaptigim için cok yadırgamiyorum artık dun sahaya 3 kere ambulans gırdı hafıza kaybı yaşayan bıle oldu

Back
Yukarı