DİYETTE NELER YAPIYORUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KorayG.

Üye
ARKADASLAR AMACIM KAS YIKIMINI EN AZA INDIRGEYEREK DEFINE OLMAK BASAYALI 10 GUN CIVARI OLDU 5 KILO VERDIM BIRAZ FAZLA GIBI GELDI VE HIZLI AMA BUNU hydroxycut ETKISINE VERIYORUM - ANTREMANDA 20 DK EGIMLI NORMAL HIZDA YURUYUSUM VAR BOY : 1.84 - KILO : 94 ( sımdı 89)
GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTERIM ( 2.yılımdayım )

1 ölçek whey ( saat 8 ) - hydroxycut 1 tane
Sabah kahvaltısı : 3 yumurta

- 1 tane hydroxycut
Oylen (saat 14)
50 gram pilav
200 gram tavuk

(saat 17 ) -
100 gram tavuk

antremandan once - 1 olcek whey - amıno asıt (2) - hydroxycut 1 tane
ANTREMAN (saat 7) - bcaa
antremandan sonra : 1 olcek whey - glutamın -amıno asıt (2)

(saat 21 ) :
250 gram tavuk

o verdigin 5 kiloyu bende az alinan KH dan dolayi su atimina bagliyorum,bu kaybi hydroxycut ile özdeslestirmen yanlis olur.

Kaloriyi 2500 sabitlersen birşey olacağını düşünmüyorum. Bence 2 ölçek whey definasyonda gereksiz ( kahvaltı yapıyorsan ) ant. sonrası yeterli. Hydroxycut bir kutu daha lazım olursa elimde alıp 1 adet kullandıpım kutu var 100 TL ye veriyorum

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı