• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

daha 4 yaşında

omer41 dedi:
resimde bişey dikkatmi çekti çocuğunuzun koltuk altında siyahlıklar war photoshota yaptığınız uzatma montajından dolayı biraz kaybolmuş karşmış..Bu siyahlıklar nedr?

ömer hocam çok dikkatlisin. bu resim banyo öncesi çekilmişti koltukaltındakilerse giydiği koyu renk pamuklu penyenin artıkları :lol: :lol: :lol:

hayret ömer kesin kür var kürsüz bu kadar sürede yapamazsın imkansız türü mesajları göremedim :D

cocuga ne ıs arıyacagınıza gerek kalmadı sımdıden bellı :lol:

sokakta görsem yolumu değiştiririm. :) Allah bağışlasın.Allah analı babalı büyütsün.

Cok tatlı yaaaa...
Keske bizi de o yaslarda salonlara götürselerdi, misket pesinde kosarken millet cevrede bench filan bassaydı, acaba ne olurdukk ozaman :)

allah bagıslasın...

abicim bunda foto shop war ama yine de güzel çocuğun yüzünü sıkışından belli bu çocuk ümit vaat edio bide çok sevim yumurcak

s

abi alalh bagıslasın euheuheu mubarek oen ya korkdum cok iri :D clomannın varisi :D işte

2,5 YIL SIKIP ÇALIŞMIŞTIM O GÜNLERİMİ HATIRLADIM

AYNI BEN

MAŞALLAH İKİMİZEDE :D

EN KISA ZAMANDA MÜSABAKAYA BEKLİYORUZ

BURAYA YAZIYORUM KİLOSUNDA TEK GEÇERİM BİRİNCİ OLUR NEREYE KATILIRSA KATILSIN

kardes bence cocugun sütünün icine cok deca karistirmissin biraz decaya ara ver cocuk cok bulk olmus biraz winstrol katmayi dene :):)

Back
Yukarı