• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

daha 4 yaşında

Hehe biraz photoshop kullanmissin ama eminimki bu istekle iyi yerlere varir.

Allah Bagislasin - cok tatli ;)

bence kür yaptigi bariz bi sekilde belli oluyor... naturel olarak bu noktaya varilmaz kendimizi kandirmayalim :lol:

ewet dostum kanatların 1 numara bicepslerde sivrilmiş :lol: bide abi gösüsteki kıllar için ne kullandın bizede
program yazarmısın :lol: :lol:
kardeşim süper yaa

super:)

teknik olarak iyi bir vücut kollar ve göğüsler iyi görünüyor:)kaç yıl yaptığını ve ölçülerini yazmamışsın:) biseplerin bir düzen içinde gelişmiş olması mükemmel bir olay...:::)kür yapmış sanırım...:)))çalışmalrının devamını dilerim...:)yarışmalara ne zaman katılıcaksınız peki:)photoshopun da sayesınde güzel resim olmuş siteye renk kattı.

photoshop diyorum yapana sevgiler sunuyorum

gerçekten foruma renk kattı cok güzel mesajlar cıktı ..Ama bu kardeşimiz ileride mr.olympia adayı benden sölemesii

Re: super:)

sash_688 dedi:
teknik olarak iyi bir vücut kollar ve göğüsler iyi görünüyor:)kaç yıl yaptığını ve ölçülerini yazmamışsın:) biseplerin bir düzen içinde gelişmiş olması mükemmel bir olay...:::)kür yapmış sanırım...:)))çalışmalrının devamını dilerim...:)yarışmalara ne zaman katılıcaksınız peki:)photoshopun da sayesınde güzel resim olmuş siteye renk kattı.

117cm 30kg, yürümeye başlamadan benç basmaya başladı ek besin olarakta 2 yıl anne sütü aldı :badgrin: :badgrin:

İYİ Bİ ÇALIŞMA FOTOŞOP ÇU ARKADAŞA SELAM LAR

teşekkür

foruma biraz olsun renk katmak istemiştim, sanırım başarılıda oldum . cavap ve yorum yazan arkadaşlara çok teşekkürler... :roll:

resimde bişey dikkatmi çekti çocuğunuzun koltuk altında siyahlıklar war photoshota yaptığınız uzatma montajından dolayı biraz kaybolmuş karşmış..Bu siyahlıklar nedr?

Back
Yukarı