• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Daha Kilo Almam Lazımmı ?

Herkese selamlar. Sanırım 9. ayıma yeni girdim bu yana kadar kilo almaya çalıştım dahada devam edeyimmi bu yaz ayı yaklaşmadan önce kilo vermek amacım ama aldığım kilo yeterlimi tam bilemedim kendimden az bilgi vereyim
Boy ; Açtığım konulara bakarsanız hep boyumu fazla yazardım ama ayakkabılı ölçtüğüm için ve kendim ölçmeye çalıştığım için yanlış ölçmüşüm boyumu bugun ölçtüm arkadaşla 1,67 çıktı ayakkabısız falan
Kilo : 70
Başladığımda kilo ; 52 veya 54 arasıydı hatırlamıyom tam hatırlamıyom
Başladığım şu şekildeydim ;
received_1129627330400426.jpeg

Şimdi ise ;

20160225_201817.jpg

eğer fit bi vucut istiyosan yağ yakmaya başla ama iri olmak istiyosan bulka devam et derim yazında yap bişi olmaz[DOUBLEPOST=1456758705][/DOUBLEPOST]antremanlarını ağır yap

konu dışı ama nasıl kilo aldın? herkes bir şeyler yazıyor ama senden dinlemek daha iyi olur. kolay gelsin.

konu dışı ama nasıl kilo aldın? herkes bir şeyler yazıyor ama senden dinlemek daha iyi olur. kolay gelsin.
kalorini belirli kaç gr alman gerektigini o kalori ustune cikmaya bak bn ole yapiyorum bunun icin programlar var uygulumalar ben kullaniyorum onun adini vrsem reklam filn olurmu kuralları ciynemismi olurum bilmem o yuzden arastir bul sen bn ole aldm kiloyu :)

Yağ yakmaya falan çalışma hacim alman lazım kas kütlen az yağ yakarsan iyice küçülürsün

Pshhhh

No one cares how much u can lift if u are not aesthetic

Back
Yukarı