Dambıl'ın fiyatı sizce uygun mu?

Ankara için bence kg başına 2.5 çok iyi..bu bahsettiğin ayarlı dumbbell plakası mı yoksa sabit dumbbell mı?
ayrıca bu fiyatı nerden aldığınızı yazabilir misiniz?

Ankara için bence kg başına 2.5 çok iyi..bu bahsettiğin ayarlı dumbbell plakası mı yoksa sabit dumbbell mı?
ayrıca bu fiyatı nerden aldığınızı yazabilir misiniz?

Ayarlı derken kilo ilave edilebilir demek oluyorsa evet.Ülkealan pasajından sordum kızılayda ayrıca fiyata yardımcı olabileceğini söyledi.

kilo başına 2.5 ytl çok çok iyi.izmirde 5 ytl altında bulmak zor.bence kaçırma hemen al.uzun barında fiyatı iyiymiş bana sorarsan hemen al ve idmanlara başla bu fırsat kaçmaz

kilo başına 2.5 ytl çok çok iyi.izmirde 5 ytl altında bulmak zor.bence kaçırma hemen al.uzun barında fiyatı iyiymiş bana sorarsan hemen al ve idmanlara başla bu fırsat kaçmaz

Bu nasıl iştir . Dökme demirin kilosunu 5 ytl ye satanlara helal olsun. İstanbulda 1.7 ytl

benim dediğim barçın spordaki fiyatı veyron dökme demir tabiikide daha ucuzdur.ama onu hiç sormadım.

real hiper market lere bakabilirsin 5 kilolukları 9 ytl ye arkadaşım aldı ..

bende kasım 2006 da 5*8 40 kiloyu kilosu 2 ytl den almıştım. ewde çalışmadığım için kullanmıyorum gerçi fakat çok kaliteli selex marka:evil:

gittigidiyorda kiloasu 2,5 dan kargo dahil satan firmalar var türkiyenin heryerine gönderiyorlarmı bilmiyorum.
bende geçen 25 ytl ye düz var aldım 120 cmlik kargo dahil

bence istanbulda ikamet edenler ve vasıta teminini sağlayabilecekler için eminönü/sirkeci civarları ideal geçmiş mesajlarda bahsedildiği gibi kilosu 1.7 ytl gibi ucuz bir rakamdan satın alabiliyorsunuz

ankarada ülküalanda 2ytl fakat krom istiyosanız 3 diolar ama 2.5 a alırız tanıdık var adres veririm bnce krom alın arada fazla fark yok hem daha sağlam hem de sağlıklı dökmelerin dış boyaları duyduysanız kanser yapıyomşşş yine tabi size kalmış bende dökme kullanıym da ondan :)

meraba ben dambıl almak istiorum istanbulda oturuorum ve nerden alabilceğimi bilmiyorum:( spor aletleri satan bir yerden mi temin edebilirim? biliyosanız bilgilendirmenizi umarım=]

Back
Yukarı