dambıl barı alıcam yardımcı olurmusunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kozmoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kozmoz

Üye
dambıl almak istiyorum evde plastik dambıllarım var sanırım yetmiyor arttırılabilir kutusuz dambıl ağırlıkları ve ayrı satılan dambıl barı almak istiyorum

ağırlıkları kafama göre almayı düşünüyorum ama dambıl barı nasıl birşey almalıyım hiçbir fikrim yok yardımcı olurmusunuz yanlışlıkla halter barı falan almayım :)

38cm bar halter barı diye geçiyor bu dambıl barı değilmi yanlışmıyım kafam karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz

Barlar zaten iki boyda oluyor benim bildiğim.Küçük ve büyük olanlar...
benim küçükler 36-37 cm falan yani senin dediğin o halter barı küçük bar.. Sanırım evde kendi başına çalışıcaksın. Eğer öyleyse demir döküm alma. Eğer maddi sebeplerden dolayı demir döküm almak zorunda kalırsan da ağırlıkların her birini koli bantlarıyla iyice bantla (bu iş biraz yorucudur ama emin ol değer çünkü çok fazla dökülüyor)

re

Barlar zaten iki boyda oluyor benim bildiğim.Küçük ve büyük olanlar...
benim küçükler 36-37 cm falan yani senin dediğin o halter barı küçük bar.. Sanırım evde kendi başına çalışıcaksın. Eğer öyleyse demir döküm alma. Eğer maddi sebeplerden dolayı demir döküm almak zorunda kalırsan da ağırlıkların her birini koli bantlarıyla iyice bantla (bu iş biraz yorucudur ama emin ol değer çünkü çok fazla dökülüyor)

ozaman 36 cm alıyorum 38 cm olanlarda kauçuk yok zaten eli acıtabilir
hmms okadar dökülüyormu yahu sonuçta koli bantları iyi fikir :) teşekkürler

ben de ilk demir döküm aldım sonra çok pişman oldum :( İki tane 5kglik demir döküm var bende.Onların bantları diğerlerine göre ağır olduğundan daha çabuk aşınıyor.Ama küçük yani 1 kglikleri bantlarsa uzun süre bi sorun çıkarmaz.. Eğer paran varsa kıy parana krom al :)

re

ben de ilk demir döküm aldım sonra çok pişman oldum :( İki tane 5kglik demir döküm var bende.Onların bantları diğerlerine göre ağır olduğundan daha çabuk aşınıyor.Ama küçük yani 1 kglikleri bantlarsa uzun süre bi sorun çıkarmaz.. Eğer paran varsa kıy parana krom al :)

dimiya sonuçta bir kere alıyoruz :) ama toplama bakınca baya bir pahalıya patlıcak neyse şimdilik azar azar alıcam gibi

oki ağır olanlar krom olcak yani krom denilen parlak olanlar dimi birde kauçuk olanlar varmış
sonuçta 3 tür dambılmı oluyor kauçuk krom demirdöküm

Evet kauçuk ta varmış.Kauçuktan hiç görmedim, ben alrıken girdiğim dükkanlarda ya krom ya da döküm gördüm.Bu arada internette az baktım da çok pahalı geldi, yerine göre neredeyse kilosu 3 YTLye falan geliyor dökümün..Biraz araştırırsan bunları çok daha ucuza bulabilirsin

cevap yazmıştım ama sayfaya yüklenmemiş anlamadım tekrar yazıyorum.. duh

doğru söylüyosun en iyisi dükkanlardanda araştırmak dediğin gibi internetten daha ucuza bulabilirim sanırım çünkü toplamı çok tutuyor barda alınacak vs..

oki bir eldivende ben alıyım filmlerde takıyorlardı demek bunun içinmiş :)

öneriler için teşekkürler :)

Back
Yukarı