Dambıl bar ve ağırlık arıyorum (Yalova yoktur ama)

2 adet dambıl barı

1kgx4
2kgx8

Eğer yalovada satan varsa İletişime Geçerse sevinirim
Yada yalova olmadı bursada alabilcem yerler warsa (ucuza)
Söylerseniz sevinirim...

Dambıl barı değil, dambıl ağırlığı / plakası arıyorsun sanırım.
Çünkü öyle değilse 12 tane dambıl barın ve hiç plakan olmaz.

Bu arada yalovadaysan bir sabah tuzlaya tuzladan trenle haydarpaşaya haydarpaşadan vapurla sirkeciye geçerek envai çeşit malzemeyi yerinde inceleyebilirsin.

2 tane bar :D

plakalarda
1kgx4
2kgx8

olcak yanlış anlamışsınız sanırım yada yanlış yazmışta olabilirim özür dilerim..

bir çok sitede 20 kğlık setler var onlaradn almanı tavsiye ederim istediğin gibi 2 barı var ve ağırlıkları evine kadar gönderiyorlar.

bnde var çınarcıkta oturuyorum sehpa falan komple setde var hepsini vaya istediklerini verebilirim ..

Arkadaşlar özelden istediğinizi yapabilirsiniz ama ben site sayesinde başlayacak bir alışverişi yine sitenin herkese açık forumundan şeffaf yapsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

tabi benim için sorun olmaz kirlilik yaratmasın diye öm tercih ettim ama neyse konuya döneLim.
1kgx4
2kgx8
ağırlık olarak bunlar

2tanede bar (normal bişi olsn yeter)
şimdilik bu kadar

Şimdiden tşkkürler..

bnde benc press masası 40 kg ağırlık(parça parça) uzun bar 2 tanede kısa bar var set şeklinde verebilirim

dediğim şekilde alabilirim ağırlıklar duruyorsa
2 tane kısa bar
ağırlık olarakta
1 kiloluk 12 tane
2 kiloluk 4 tane
toplam 20 kg oluyor

eğer bu şekilde satarsanız alacağım?

set fiyatı 300ytl vericem bana 420 ytlye mal oldu 4 ay kullandım hepsi kaliteli ve temiz cumartesi akşam resimde atabilirim aslında seti bzmak istemiyorum sonra gerisini satamam diye o yüzden uygun veriyorum işime yarıcak şeylerle takasda olabilir(cinsi ii köpek;telefon vb.)kredi geçerim

Back
Yukarı