Cidade de Deus
Üye
Dambılla göğüs hareketi yaparken dambılal yana acış kelebek sanırım ısmı onu yaparken sonra dambılı yukarı kandırım goguse basınc yaparken avucumun ıcı acıyor dambıllar yuzunden bunun nedenı nedır ? normalmıdır
body eldiveni alıver.geçiyor o şekilde. tutma sapı demirdense acıtır
sorunu anlamamıssın sen oku ogren bence yazmak zorunda degılsın yazıcaksan duzgun yaz moralımızı bozma en azından ogrenmek ıcın soruyorumyahu bunudamı soruyorsunuz pes,bale öğrenmiyorsunuz vg gibi ağır bir sporla uğraşıyorsun acısı olaca ki o acınında nedeni belli elinle ağırlık kaldırıyorsun sabun sürmüyorsun acır tabi
o hareketi yaparken dumbellı ister istemez çok sıkıyoruz bu yüzden oluyor ayne sorun bende de var
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:08 ----------
ha bu arada bu acıma önkoluda geliştiriyomuş yani bir çeşit kas yanması
bir ara bendede durduk yere avucum içindei kemikler acıyordu. sen yazınca hatırladım. geçiyor hatta sınra ne olduğunu bile unutuyorsun. biraz sıkman lazım.1-2 ay öyle uğraştım. ama dayanılmayacak boyuttaysa....
Bence el kemiğini zedelemiş olabilirsin. Ben bench presste tavsiye edildiği gibi 5 parmaklarımla barı aynı yerinden tutarken ilk 1-2 hafta çalıştıktan sonra benzer bir ağrı oldu. Bar sağ elimin serçe parmaktan aşağısını incitti. Bütün ağırlık oraya kayıyormuş.
Daha sonra 4 parmak ayrı baş parmak ayrı tutunca azaldı. 2-3 ay geçti hala elimle avucumun içini, serçe parmağa doğru olan kısmı içe doğru bastırırsam ağrısını hissediyom hafif. tutuş şeklini bence gözden geçir sen de.