Danny Boy- Beslenme ve Antrenman gunlugu :)

danny boy seni tebrik ederim,hayvansal protein kullanmadan musabık şekle gelebildiğin için,
bu durum kendimide sorgulamama neden oldu,çünkü ben bitkilerden aldığım proteini hiç hesap etmem,acaba diyetimi yarı yarıya bitkisel hayvansal protein diye ayarlasammı?

ben tam vejetaryen olmadan once kılomun 3 katı alırdım mesela proteını su sekılde yaprdım

kılo x 1.5 = hayvansal
kılo x 1.5 = bıtkısel

vegan olmasan bıle sayman gerek sonucta amıno havuzuna katılıyor onlarda

tebrıgın ıcın cok tesekkur ederım :)

1 sette minimum kaç tekrar yapıyorsun sevgili danny? ve elbette maksimum kaç tekrar. duraklama tekniğini kullanıyor musun? zorlamalı tekrar yapıyor musun? set sonunda sadece negatifleri yaptığın oluyor mu? yates abimiz yapardı ya o bağlamda :D

kıyaslandığında gerçekten de HAYVAN sal besleniyormuşum ben iki anlamda hayvansal :)
kilonun 3-3.5 katı protein ve çoğu kırmızı etten kalanı da tavuk + 3 ölçek whey bitkisel protein kaynağım yok. Gerçekten bitkisel protein ile zor bu iş DannyBoy u bir kez daha tebrik etmek lazım.

1 sette minimum kaç tekrar yapıyorsun sevgili danny? ve elbette maksimum kaç tekrar. duraklama tekniğini kullanıyor musun? zorlamalı tekrar yapıyor musun? set sonunda sadece negatifleri yaptığın oluyor mu? yates abimiz yapardı ya o bağlamda :D

mınımum 3-4 maks ıse 7-8 tekrar yapıyorum

duraklamayı nerdeyse her egzerszıde kullanıyorum :)

zorlamalı tekrarlarıda ynı sekılde

evet bazen son 1-2 sette sadece negatıf yapıyorum bır kısının yardmıyıla kı buda genelde sultanmehmed oluyor :)

danny boy günlüğü niye güncellemiyorsun bi sorun yoktur umarım....

Arkadaşımız vizelerinden dolayı salona pek gelemedi şu sıralar ..

Dün diğer arkadaşlarımızla beraber antreman yaptık ...

Danny boy da bugün yarın güncelleme yapacaktır..

sezer videoda hata var sanırım. açılmıyor

sağlam video, aşağı yukarı aynı kilodayız (seni 120 diye biliyorum) ben 2-3 ten fazla çıkartamıyorum hatta uzun zamandır yapmadım belki 1 tane bile çıkartamayabilirim bu kilolarda zordur. barfiksle aran nasıl? ben barfiks de çekemiyorum fakat gurur meselesi yaptım yakında barfikse odaklanacağım yaza kadar tek seferde 6-7 tane yapabilecek seviyeye gelmek istiyorum bizim kilolarda zor işler bunlar :)

evet kılo yukselınce gercektende cok zor oluyor :(

barfıks 0 :) hıc cekemıyorum malesef :)

aslında dıpste calısıyor olsam en azından 15 ı gececegıme emınım ama omuzuma cok yuk bındıren bır egzersız o yuzden programımda yok :(

• Like
Reactions: Azi
Aynen harbiden helal olsun o kiloyla ve sakatlık geçirmiş fazla zorlamak istememene rağmen çok düzgün çekiyorsun ;)

Back
Yukarı