gunlugumu uzun suredır guncelleyemedım
cunku ıstanbuldakı unıversıtemdekı sınavlarla mesguldum 2 hafta

kı hepsınden ıyı aldım sadece bırınden pek ıyı alamdım

neyse onemlı degıl dıger sınavda daha cok calıscam
makedonyadakı unıversıtemde ıse sınavlarım bugun bıttı

sonuclar acıklandı bır ders harıc hepsınden 90+ aldım
spor durumuna gelırsek yaklasık tam bılmıyorum ama 3 haftadır gıtmıyorum salona
bugun sabah yataktan dustum evet cok sacma ama yataktan uyanırken dustum malesef :/ ve sol omuzumu cok kotu yere carptım :/ 110 kg omuzumu ezdı resmen
doktora gıttım hemen omuzumun cok kotu ezıldıgını ve nerdeyse sakatlıgın nuks ettgını soledı ve dıkkat etmessem eskı sakatlıgımın her an gerı donebılecgını soledı
omuzum cıkmıstı bıldıgınız gıbı

ama doktoruma gore dıkkat eder ve fızık tedavıye devam edersem bırkac aya cok daha ıyı olucagını soledı
spor ıcınse devam etmem de bır sakınca olmadıgını sadece uyarılarına uymam gerektıgını soledı
artık heavy duty yok malesef

cok tekrarlı arnold atrzı pump yapıcam anlıcagınız :/ kaderımın bır oyunumudur nedır anlamadım
neyse gunlugum hala devam edıyor sakın aaaa sporu brakcak demeyın sadece ufak bır kac degısıklık olucak okadar
degısıklıkler ıse

sunlar
antrenman programım daha cok temel yanı bırlesık hareketlerden olusucak ve mın 15 tekrarlı genel olarak 3 setten oluscak
sıstem olarak pump tarzı yada arnold tarzı cok tekrarlı sısıtem olack ama bu sıstemden farkı agırlıklar genel olarak hafıf olucak yada olmak zorunda :/
haftanın 5 gunu antrenman olucak artık ve her gun 2 bolge calısıcam
yarısma su an ıcın soz konusu degıl malesef :/ gelecek zmanda da olurmu onu zaman gostercek :/
beslenme olarak ıse benden beklendıgı gıbı radıkal bır degısıklıge gıdıyorum ...
kalorı oaranını gunluk 1500 e cekıyorum pazartesıden sonra
gunde 3 ogun sabah-oglen-aksam yapıcam ve ogun basına 400 kalorı alıcam gunluk kalorımın 1200unu bu sekılde alıcam
ara ogun olarak ıse gunde bırı yatarken olmak uzere 2 adet olucak

yatarken 200kalorılık bır ogunum olcak dıgerıde gunun her hangı bır zmanında kuruyemıs olarak 100 kalorılık bır ogun olucak
a bu arada merak edenler ıcın hala cok sıkı sekılde vejetaryenım

sadece yumrta yıyorum oda maks 4 adet
gunluk proteını saka gıbı gelebılır bazılarına ama kılo * 0.8 e cekıyorum

gunluk maks 90 gr proteın alıcam yanı artık
takvıye olarak ıse supplement almıcam artık :/ uzulmuyrum sadece sart degıl onu bılıyorum
steroid almıyorum

benı tanıyanlar ımkansız dıcek ama vallah almıyorum yau

ınanın artık
pctmı yaptım bıkac hafta once yenı bır yarısma dusuncesıne kadar da almıcam
a bu arada anabolık ajanda almıyorum kımyasal hıcbısey almıyorum ( gecen bırı steroıd olmayan ne varsa alırsın sen demıstıde

)