Sevgili pulloverforever ;
savaşçı diyetinden beri alman hacim sistemi uyguluyorum , o benim eski programım![]()
Saygılarımla , Danny Boy ...
Sevgili Arkadaşlar ;
Bugün geleneksel hafta sonu buluşmamızı tekrardan yaptık![]()
R10 ve Hogan ile buluştuk![]()
Ben yaklaşık 700mk bira ve tek shot tekila içtim , R10 ve Hogan ise kola içti![]()
Diyet bu günde bozuldu yani![]()
Genel durum ise günde 70-90 gr arası alıyorum protein![]()
Yarışma olayı ise ertelendi yine özellikle de R10 ile konuştuktan sonrauzun zamanda tekrar düşünmeyeceğim
![]()
Sevgili Arkadaşlar ;
Bugün geleneksel hafta sonu buluşmamızı tekrardan yaptık![]()
R10 ve Hogan ile buluştuk![]()
Ben yaklaşık 700mk bira ve tek shot tekila içtim , R10 ve Hogan ise kola içti![]()
Diyet bu günde bozuldu yani![]()
Genel durum ise günde 70-90 gr arası alıyorum protein![]()
Yarışma olayı ise ertelendi yine özellikle de R10 ile konuştuktan sonrauzun zamanda tekrar düşünmeyeceğim
![]()
Böyle şeyleri okumak duymak çok hoşuma gidiyor.. iyiki bu forumdayım.. İyiki bukadar sıcak bir yerdeyim.. Keşke resim'de paylaşsanız buluşmalarınızdan.. En yakın sürede gerçek anlamda spor'a başlayıp sizinle görüşmek isterim.. zaman![]()
Video bile paylaştık![]()
dalga mı geçiyorsun yoksa ciddimisinFark ettim , ancak danny boy'u daha büyük planlıyordum.. Kaç yaşında acaba? profil resmindeki o değil mi![]()
Sevgili moothy ;
Aslında arkadaş şaka yapmıyordur , face de beni elşeyen çoğu kişi gibi o da bayağı bir yanılgıya düşmüş![]()
20 li yaşlardayımve evet o profil fotosunda ki ben değilim
![]()
Türk halkında ki genel bir kanıdır o çok bilgili adamlar hep en iyileri olmalıdır hayır öyle değil , sıradan iri yarı az göbekli ve yağlı birisiyim![]()
Yani Mike Mentzer falan da değilim![]()