Danny Boy ve Forumda Steroid Satışı Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Değerli üyelerimiz;
Uzun süredir Danny Boy'un forum içinde ve yine forumu aracı ederek diğer sosyal paylaşım siteleri üzerinden steroid satışı yaptığı şikayetini alıyorduk.
bir süre ispatlamak için bekledik ve nihayet aradığımız yazışmalara ulaştık..

Bu yazışmaları özetle sizlerle paylaşıyoruz..Sizlerden ricam sahte ürünlerle sizlerin sağlıklarını ve keselerini tehlikeye atan satıcılarla iletişim kurmayın ve derhal yönetime bildirin.BFTR.nin itibarını istismar eden ve forum içindeki sahte tavırları ile sizlerin güvenini ile elde etmeye çalışan bu tür satıcılara fırsat vermeyiniz.

Sizlerin sağlıkları ve mutlulukları bizler için önemlidir.

üyenin başka platformlardaki yazışmalarını üyenin talebi üzerine yayınlamıyoruz..

Üye ile Danny Boy arasındaki pm ile forumda yazışma

Danny Boy dedi:
selam, elimde var herzaman urunler ama bence once bir konusalım karar verelım neler yapıcaksın hatta beslenmenı falan dahı ayzalıms onra verırım urunleri sende paranı verirsin :)

Üyenin şikayet mesajı

****** dedi:
Selam,

Bir şikayetim var.. Forumun bir üyesi için bu şikayetim.

Nick ; Danny Boy

Kendisi forum üzerinden Steroid satışı yapmakta. Bir şekilde ben de kendisinden ürün alma gafletinde bulundum geçen yazdan önce. Sonra steroidler ile ilgili bir kaç şey yazmamla birlikte ve bunun yanında Danny boy ile forumda daha çok konuşur olmamız ile birlikte bunu anlayan üyelerden bir çok özel mesaj geldi bana.

Sezerden ürün alıp kazık yediğini belirten.. Şikayetçi olduğunu belirten bir çok kişi bana pm attı isterseniz tek tek isimlerini verebilirim.

16 yaşında bir arkadaşa yine , forum üzerinden steroid satışı yapmış sezer.. Bu arkadaş telefon ile beni aradı ailesinden gizli aldığını , çok para ödediğini ,kandırıldığını falan anlattı.

Daha sonra öğrendim ki Danny boy forumu kendine geçim kaynağı edinmiş.

Forumda bir çok kişi bu tarz alışverişler yapıyor.. Kimsenin yaptığı ticarete sözüm yok. ama bir insan birine mal satıp daha sonra telefonlarına cevap vermiyorsa, engelliyorsa,söz verdiği ürünü yollamıyorsa. Yanlış bilgilendirme yapıyorsa durdurulması gerekir diye düşünüyorum.

Bu adamın ne ilaçlardan ne de ticaret ahlakından 1 gram anladığı yok. 16 yaşında çocuğa kür satıyor.

Bu işin sonu kötü olmadan durdurulmalı..Çünkü bu adamın sattığı ilaçlardan bile hiç bir bilgisi yok. Maksimum 1 senelik ilaç tecrübesi var.

Ayrıca bu Danny boy un forumda tek üyeliği yok.. Bir kaç üyeliği daha var ve takip ediyor forumu.

Ben Kendisinden yazdan önce alışveriş yapmıştım.. Telefon yoluyla ürünleri sipariş ettim.

Diyeceklerim bu kadar. Umarım dikkate alınır.

Saygılar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı