realscorpion
Üye
Ya korkuyorum tekrar eskisi gibi olursam falan diye.tamamen psikolojik birsey aslinda bunu anlamaniz biraz zor olabilir...
Hiç korkma programını değiştirdiğin için kesin ilerleyeceksin

Ya korkuyorum tekrar eskisi gibi olursam falan diye.tamamen psikolojik birsey aslinda bunu anlamaniz biraz zor olabilir...
Hiç korkma programını değiştirdiğin için kesin ilerleyeceksin...
Insallah bakalim..amacim 1 ayda omuz 108, gogus 92,kol 31-32.olur mu ki?
Göğüs kafesinin genişleyebildiğini biliyorum,Bu spora başladığımda bende de oldu.Ama omuzların düşük olduğunda kemiklere müdahale edip omuzları yukarı çekmek söz konusu olmuyor.Benimde en sıkıntı çektiğim yer omuzlarımdı,çok aşşağıda duruyorlardı yani geniş bir görüntü elde edemiyordum.Bende bunun üzerine omuzları Tek olarak girmeye ve diğer bölgeleri haftada 1 girerken omuzu haftada 2 girmeye başladım.bunun sonucunda omuzlarımdaki kas kütlesi muazzam arttı,artan kas kütleside beni daha geniş göstermeye başladı...Yani üzülmene gerek yok eğer üzerine düşersen şuan memnun olmadığın omuzların vücudunun en göze çarpan yeri haline gelebilir ki bende böyle oldu..
Omuz konusunda İri omuz başları için püf noktalar başlıklı SCHWARZXXL nickli üyenin yazısını mutlaka okumanı tavsiye ederim.Bende çok çok işe yaramıştı kendisine birkez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum
kardeşim bende aydınlıyımo yüzden cevap yazayım
-twinlab iyi bir marka.illa değiştireceksen optimum u öneririm.
-programında pzt ve salı göğüs ve omuzta 4 er hareket ve 4 set var .nasıl ant yapıyorsun bilmiyorum ama biraz ağır değilmi.overtraning olma o yüzden söylüyorum
-off günlerde cardio yapıyormusun?yapmıyorsan mutlaka başla .cardionun faydalarını biliyorsun uzun uzun yazmaya gerek yok
bunların dışında beslenmen prog ve gelişimin güzel.daha gençsin bu azimle çok iyi yerlere geliceksin .çalışmaya devambench_Obench_O