Darrem Charles en iyi kollara sahip siyah.

Bicepleri harika ama en iyi kol bence bu adamın değil (eskilere girmiyorum bile) yeniler arasında Phil Heath, biceps-triceps-önkol düşünüldüğünde bence Darreem'den çok daha iyi. Sırf biceps denirse tabii iş değişebilir, ama o durumda bile ben Heath'i seçerim, çünkü onun daha uzun ve dolu bicepleri, Darreem'de ise daha kısa ve sivri, bence doluluk daha güzel biceps için, tabii en güzeli hem uzun hemde sivri biceps, Arnold ve Robby Robinsondaki gibi.

phil heath cok gelişme gösterdi.. triceps-biceps bütünlügü harika ve bence, kolları en cok ön planda olan pro bb ci şu anda...

ama bence kol güzelligi ve estetigi olarak dexter jackson daha önde diye düşünüyorum..çünkü bicepsleri hem uzun hem de sivri...tricepsleri zaten cok güzel ve estetik..kolları, omuzlarıyla cok uyumlu...

24hrs_37.jpg

bodies5.jpg

Son düzenleme:
Keskin hatları var bu adamın, bicepsleride öyle... Ama dünyanın en iyi siyah kolu mu? Orası çok tartışılır...

ben kol denilince 2 isim hatırlarım.biri flex diğeri ernie taylor(isimde harf hatası olabilir)ernie özellikle triceps anlamında bence en iyilerden.

flex whealler in kolları cok büyüktü bu bi gerçek ama hiçbir damar veya kas çizgisi yoktu bulkmudur yoksa styhollumudur her nedir bilemiyorum . bence darrem en iyi.

Arnold resimlere bir bak istersen;)

Eklentiler

• flex_wheeler[1].jpg
    flex_wheeler[1].jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 462
  • MG_FlexWheeler6.jpg
    MG_FlexWheeler6.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 469
  • wheeler04.jpg
    wheeler04.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 473
Phill Heath'in kolları muazzam iri..Çok dolgun gözüküyor..

Ama konu şekil ve sivriliğe , yıllarca çalışmanın sonucundaki bitirilmişliğe geldiğinde Darrem Charles zirvede kendine muhakkak yer bulur..

Bertil Fox'un bicepsleri de benim favorilerimdendir.. Tam olarak bitirilmiş bir biseps bu olsa gerek..

Karasan'ın tespiti sonuna kadar doğru zira Biceps triceps ayrımını yapmadan kol diyip geçmek doğru değil..
bicepsi iyi olabilir sadece ama tricepsi çok kısa ve hacimsiz..

bu da toplam şekli olumsuz kılar..

Karasan'ın tespiti sonuna kadar doğru zira Biceps triceps ayrımını yapmadan kol diyip geçmek doğru değil..
bicepsi iyi olabilir sadece ama tricepsi çok kısa ve hacimsiz..

bu da toplam şekli olumsuz kılar..

Doğru, ayrıca vücudun bütünüyle uyumuda önemli. Yani flex kollarının muazzamlığının bir başka sebebi simetrisi, uyumuydu. Kollar göğüs ve omuz kaslarıylada birleşiyor. Bu noktaların yeterince iyi olmaması kolları geri plana atacaktır...
Avatarımda demek istediğim açıkca ortada. Omuzları o kadar büyük tepeler oluşturmasaydı koluna doğru, yine aynı şeyleri söylermiydik?

Son düzenleme:
Back
Yukarı