Dave Palumbo'nun Hapisten Önceki Ve Sonraki Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
arnold2004-132.jpg

Ilac satisindan hapise girmis
265 lbs ile girmis 255 lbs ile cikmis, fazla kayip degil.. neden acaba ?

abi bakarmısın adamdaki jinekomastiye ne kadar baris bir şekilde belli arkadaşlar bunları kaşırmıayın resme bakarken bakın size bir jinekomasti örnegi daha :D

bu adama ''anabolic freak'' diolar steroid bagımlısıymıs kendisi

en alttaki resmebakın bariz jinekmasti belli :D nasıl göremiyosunuz bunları şaşarım :D

aldırmış namussuz he he he bide amerikada eşcinsellik almış gidiyor zaten amerikadaki hapishanelerde erkek merkek demiyor kadın niyetine kullanıyorlar belki bunun göğüsler hoşuna gitmiştir bazılarının sora anlarsınız işte karı koca gibi (kocacım bugün kaşlarımı aldırdım nasıl olmuş) :)

hsd dedi:
aldırmış namussuz he he he bide amerikada eşcinsellik almış gidiyor zaten amerikadaki hapishanelerde erkek merkek demiyor kadın niyetine kullanıyorlar belki bunun göğüsler hoşuna gitmiştir bazılarının sora anlarsınız işte karı koca gibi (kocacım bugün kaşlarımı aldırdım nasıl olmuş) :)
baba naptın ya.. :lol: ;:::)

sonraki resmi gözükmüyor.

Amerikadan temelli dönen ve bu seneki yarışmalara hazırlanan Aziz isimli bir arkadaşımın arkadaşı... Birlikte çekilmiş fotoları görmüştüm... Adını da bu şekilde öğrenmiş olduk... Teşekkürler..

amerikada hapishanlerde adamlar bb yapıyor.Zamanlarını iyi bir şekilde geçirsinler di
ye.Sadece bb değil hertürlü işi yaptırıyorlar .Bizim buradaki gibi yan gelip yatmıyorlar ;)

Back
Yukarı