TheUbereem
Üye
Bu adam 3 sene boks yapmadi ama son dövüsünden sonra "Kan kokladi" ve yine agir siklet dünya sampiyonu olmak istiyor.
Modern zamanin en hizli agir siklet boksörü desem yalan olmaz.
Povetkin i nakavt ederse herkesi duman edeceğini düşünüyorum, joshua dahil.. önemli test [emoji1] Lakin david haye ile antrenman vidyosu var 3 sene öncesi.. haye kediyle farenin oynadığı gibi oynamış, kafamı bir tek o kurcalıyor [emoji2]Deontay Wilder benimde ilgimi çekiyor çoğu kişi tarafından acemi şansı , rakipleri zayıf filan deniyor ama gerek kızının masrafları için boksa başlaması gerek azmiyle seviyorum açıkçası umarım büyük maçlarda da bu performansını sürdürür.
Povetkin i nakavt ederse herkesi duman edeceğini düşünüyorum, joshua dahil.. önemli testLakin david haye ile antrenman vidyosu var 3 sene öncesi.. haye kediyle farenin oynadığı gibi oynamış, kafamı bir tek o kurcalıyor![]()
![]()
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
povetkin kazanırsa baya şaşırırım, sayıyla da olsa wilder alır bence.. nakavt olabilir mi orda şüpheliyim.. zaten kemeri taşıyan boksöre karşı açık üstünlük olması gerektiğinden povetkin in nakavt dışında şansı yok, işi zor.. ama orhan ayhan ın da bi lafı var boks bir yumruktur diye.. ters bir vuruşa bakarBende Povetkin maçını merakla bekliyorum.Teknik olarak eksiği var gibi , boksa çok geç başlamasınında etkisi olabilir ama 3 yılda baya yol gidebilir sıkı antrenman yaptıysa..
Yine de şansını az görüyorum..