David & Peter Paul - the Barbarian ikizler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sempatik ikizler valla birde ikisininde bu spora ilgi duymasıda ayrı bir keyif herzaman bir söylentidir ikizlerden birisi pozitif diğeri ise negatif ne varsa almışlar bunlar yahu birde düşününce sağlam partner olur ancak masraflar ağır olur

arkadaslar bende ahmetuygur a katılıyorum..adamlar kıza bi baska bakıyorlar gibi sanki ama sarısın çoook güzel ya...ah ah 8)

Bunların babası yerinde olmak istemezdim valla, kim bilir kaç kilo protein tozu, creatin vs. gidiyordur bunlara ayda.

tabiki blitz herseyin bi artısı olacagı gibi bide eksisi olablir..ama bunların babası olsan sana gurur kaynagı olmazmıydı...biz birisinden arsa alacaktık insaat yapmak için neyse kadın dükkana geldi anlattı anlattı..benim oglumda vücüt geliştimeyle ugrasıyor.yarısmalarda dereceleri var dedi..ben kadına oglunun ismini bile sormaya cesaret edemedim.cünkü benim vücüdum kas acısından ko ca bi 0 dı...işde insana böyle gurur kaynagı olur..buda farklı bi boyut degil mi 8)

fırat 26 dedi:
tabiki blitz herseyin bi artısı olacagı gibi bide eksisi olablir..ama bunların babası olsan sana gurur kaynagı olmazmıydı...biz birisinden arsa alacaktık insaat yapmak için neyse kadın dükkana geldi anlattı anlattı..benim oglumda vücüt geliştimeyle ugrasıyor.yarısmalarda dereceleri var dedi..ben kadına oglunun ismini bile sormaya cesaret edemedim.cünkü benim vücüdum kas acısından ko ca bi 0 dı...işde insana böyle gurur kaynagı olur..buda farklı bi boyut degil mi 8)
Bi de baya para kazanmışlar tabi sonuçta, protein tozunu fazlasıyla geri ödemişlerdir.
Öte yandan benim annem pek gurur duymuyor ya da duyuyorsa da çaktırmıyor. Belki gurur duyması için yarışma kazanmak lazımdır :).

Bu ikizlerin kazandığı yarışma falan var mı?

Abim de ağırlık çalışır. Dev kardeşler.:) AMa hiç bir zaman partnerlik yapamadık. Antrenmanlarımız çok farklıydı. Bi de abimin yanında çok sıkıldığım için farklı saatlerde giderdik salona.

Back
Yukarı