• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Değişik Bir Yapım Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xirov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Xirov

Üye
Sevgili arkadaşlar,abilerim iyi günler.
1,5 haftadır yapıyorum bu sporu full body şeklinde çalışıyorum. Daha önce amatör ligde futbol oynadım bu spora dair bir geçmişim yok. 21 yaşımdayım kilom 73,5 boyum da 1.75.

Şöyle dikkat ettiğimde alt vücudum üst vücuduma oranla bayağı kalın futboldan kaynaklı mı bilmiyorum. Bacaklarım çok kalın ve popom bayağı büyük. Squat girerken 15'er kilo takabiliyorum fakat kol da bar kaldırırken 2,5 dahi beni zorluyor. Şuanlık izahat böyle. Fotoğrafa bakıp yardımcı olmak isterseniz memnun olurum,şimdiden teşekkürler.

Z0e26S.jpg

Bacakların futboldan kalındır ama kalçanı bilemem zamanla artar ağırlıklar

belinde ve kalca bölgen yaglarin toplandigi bolgeler top oynamak kalca felan buyutmez buyuturse bacaklarida buyutmesi lazim es zamanli bacaklar cok buyukte degil onun icin ilk 4 ay beslenmenizi duzenli yapin fullbody devam edin yaglar gitmezse kilo vermeniz kalca ve bel bolgenizdeki yaglari kesin gidericektir.

Gayet normal bir gençsin bir yerin de büyük değil. Düzenli bir şekilde bir yıl git sonra konuşalım. Squati da ihmal etme.

Back
Yukarı