Değişim Başlıyor ! (Fotoğraflı - Yürüyüş & P90x)

Merhaba
Direkt konuya giriyorum öncelikle bilgilerim ;

Kilo : 90
Boy : 1.72

Uzun zamandır kilo vermek istiyodum baktım evde kendim diet bulup olucak iş değil gittim bi diyetisyene
benim değerlerime boyuma baktı ve bir diyet listesi hazırladı kendi bir baharatçıyla anlaşmış bir yeşil çay
karışımı aldım. günde 30 dk koşu diyo ancak ben 16-17 gün sonra P90x yapıcağım bana 2 haftada 3-4 kg
vericeğimi söyledi.(Umarım öyle olur)

Bugün ilk gün ve resimlerim ;

Düz : http://i.hizliresim.com/wz8NpO.jpg

Yan : http://i.hizliresim.com/xA4j8r.jpg

Bu karın dümdüz olurmu 3,5 ayda :/ asıl merak ettiğim bu ?
6 pack gibi bir amacım yok ama en azından biraz belirgin olursa fena olmaz

Kolları falan koymadım zaten onlar 1.ayın sonunda koyucağım merak eden varsa biraz çıkıntı var öyle inanılmaz bişey yok
İnşallah beni motive edicek kişiler çıkar birazdan ilk gün ne yaptım yazıcağım :D[DOUBLEPOST=1396287672][/DOUBLEPOST]1. GÜN

Evet bugün karnım ağrıdığı için sabah öğününü atlamak durumundaydım ancak diğer zamanlar devam ettim .

Öğlen(12:30) ;
5-6 Kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek

Ara öğün(15:30) ;
8 - 10 Fıstık

Akşam (18:00):
150 gr et
Mevsim salatası

30 dk yürüyüş + 30 zıplamalı squat (18:50)
Bitiş (18:15)

İlk gün böyleydi öneriler neler ?

böyle beslenirsen çok enerjisiz kalırsın , kilo verdikten sonra sarkıklarınla uğraşırsın , sabah kahvaltısında şöyle bi kase dolusu sütle yulaf ezmesi -öğlen biraz tavuk biraz yağsız bulgur pilavı - akşamda tavuk ye 2 de ara öğünde kuru yemişyedinmi tamam

dostum bunla yag yakman ımkansız. kalorı cok dusuk.vucut korur kendını yag depolar enerjı olarakda ne kullanır dersen ısse kas derım..vcuut dırekt kası kullanır.. ve cok ama cok az kası kullanmak ve hormonlarını dusurmemek ıcın yag kaybedersın.

Mideyi küçültmek için vermiş heralde tam anlıyamadım :/[DOUBLEPOST=1396346570][/DOUBLEPOST]2.Gün

Sabah
Yağsız tost beyaz peynirli(Kaşarlıydı ama yoktu bunla yaptım)
Mevsim yeşilliği
Şekersiz çay

Ara öğün
8 adet fındık

Öğlen
Izgara Köfte (4 tane köfte ve yağsız)
1 su bardağı ayran
Mevsim salatası

Ara öğün
1su bardağı süt

Akşam
8-10 yemek kaşığı zeytin yağlı sebze yemeği
1 kase yogurt
1 ince dilim ekmek

Yatmadan önce
1 Tane Elma
[DOUBLEPOST=1396346617][/DOUBLEPOST]Ne dersiniz konuşuyummu diyetisyenim ile yoksa 15 gün sonra ne yapıcak onumu bekliyim bende halsizleştim biraz uykum falan geliyo yoruluyorum :/

Örnek ;
Sabah
50gr yulaf bazen 2-3 yumurta
Şekersiz çay

Ara öğün
8 fındık

Öğlen
Tavuk göğüsü - Bulgur pilavı
Yoğurt

Akşam
Etli yada etsiz sebze yemeği
yoğurt

Antreman
P90x

Antremandan sonra 1 kutu dost süt

9:30 gibi
1 tane elma

Bu nasıl ? neleri değiştiriyim hergün bunu yapmam ama öğlenle akşam değişir falan :D

@ciko nat

böyle beslenirsen çok enerjisiz kalırsın , kilo verdikten sonra sarkıklarınla uğraşırsın , sabah kahvaltısında şöyle bi kase dolusu sütle yulaf ezmesi -öğlen biraz tavuk biraz yağsız bulgur pilavı - akşamda tavuk ye 2 de ara öğünde kuru yemişyedinmi tamam
Dostm bnm 1.5 ay oldu biraz yag fazlam vardi 92 kilodan 86 ya dustum boyum 1.93 ama cokmussun diyolar yanls bisey mi yapiyorum ? Sabah 4 yumurta oglen yulaf ezmesi 2 gibi tavuk sote ve bulgur pilavi aksam 7 gibi makarna corba tavuk gecede light yogurt yiyorum.ayirca spordan once ve sonra protein tozu ve amino kullaniyorm ? Bencw bunlar dogru beslenme ama ndn cokmusaun deniyor sismem gerekmiyo mu ?

Dostm bnm 1.5 ay oldu biraz yag fazlam vardi 92 kilodan 86 ya dustum boyum 1.93 ama cokmussun diyolar yanls bisey mi yapiyorum ? Sabah 4 yumurta oglen yulaf ezmesi 2 gibi tavuk sote ve bulgur pilavi aksam 7 gibi makarna corba tavuk gecede light yogurt yiyorum.ayirca spordan once ve sonra protein tozu ve amino kullaniyorm ? Bencw bunlar dogru beslenme ama ndn cokmusaun deniyor sismem gerekmiyo mu ?
Bende 1.2 yildir aralikli yapiyorum bende yeni sayilirim ama bence antreman sisteminde hata olabilir

dostum ne yedıgın onemlı ama kalorı ye gore ye bol karb al kı kasda gelişsin..bol karb alınca kalorı acıgı oluyor en 100 kalorı depolar taş çarlasa -400 gene sana yeter ve kas kazanırsın kası su ıle doldurursun.

Back
Yukarı