Değişim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eehfe4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha 1 yıl olmadı ama 5 ayda planlı sistem ile 10 kilo yağ yaktım üzerine şuana kadar 4 kg kas kütlesi eklemeyi başardım yeni bulka geçmeme rağmen bulk yapmadığım zamanlardada kütle artışı oldu. XL den aşağı giyemediğim kıyafetlerim olmuyor artık m bile bazen büyük bazen tam oluyor gurur duymalı herkes kendisiyle

Peki hocam bu 1 yıl içinde hiç şevkin kırılmadı mı ?
Kardeşim önce bu işe neden giriştin o önemli eğer karı kız için ya da can sıkıntısına giriştiysen zaten bırakırsın bu şevki kırılanlar olmasa zaten spor salonları batar salon full olur çünkü.beni bana herkesin çok zayıfsın demesi itti ben giriştim hayatımın sonuna kadsrda devam ettiricem inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim önce bu işe neden giriştin o önemli eğer karı kız için ya da can sıkıntısına giriştiysen zaten bırakırsın bu şevki kırılanlar olmasa zaten spor salonları batar salon full olur çünkü.beni bana herkesin çok zayıfsın demesi itti ben giriştim hayatımın sonuna kadsrda devam ettiricem inşallah

Karı kız deilde.Vücudmun daha iyi olması dururken ya da daha sağlıklı olmak dururken neden bu vücut ile yetineyimki ama bazen motivasyonum kırılıyor o sıkıntı biraz.

Yani basit olarak saçınla bile yeri geliyo yarım saat uğraşıyosun bu senin fiziğin görünüşün

daha 1 yıl olmadı ama 5 ayda planlı sistem ile 10 kilo yağ yaktım üzerine şuana kadar 4 kg kas kütlesi eklemeyi başardım yeni bulka geçmeme rağmen bulk yapmadığım zamanlardada kütle artışı oldu. XL den aşağı giyemediğim kıyafetlerim olmuyor artık m bile bazen büyük bazen tam oluyor gurur duymalı herkes kendisiyle
Hocam birsey sormak istiyorum.Ben haftada 4 gün spor yapiyorum.Şimdi cips kola çikolata vs. gibi şeyleri tüketeyimmi tüketmeyimmi yani ben yağsız kas kutlesi eklicem yağ oranıda %10 yapacağım.Bir dier sorumda kilo vermeden yağ oranı nasıl düşer ? (Boy 1,78 kilo 66 )

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı