Peki hocam bu 1 yıl içinde hiç şevkin kırılmadı mı ?Artık herkesin -çok zayıfsın amk - dediği burak yoktu karşımda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim önce bu işe neden giriştin o önemli eğer karı kız için ya da can sıkıntısına giriştiysen zaten bırakırsın bu şevki kırılanlar olmasa zaten spor salonları batar salon full olur çünkü.beni bana herkesin çok zayıfsın demesi itti ben giriştim hayatımın sonuna kadsrda devam ettiricem inşallahPeki hocam bu 1 yıl içinde hiç şevkin kırılmadı mı ?
Karı kız deilde.Vücudmun daha iyi olması dururken ya da daha sağlıklı olmak dururken neden bu vücut ile yetineyimki ama bazen motivasyonum kırılıyor o sıkıntı biraz.Kardeşim önce bu işe neden giriştin o önemli eğer karı kız için ya da can sıkıntısına giriştiysen zaten bırakırsın bu şevki kırılanlar olmasa zaten spor salonları batar salon full olur çünkü.beni bana herkesin çok zayıfsın demesi itti ben giriştim hayatımın sonuna kadsrda devam ettiricem inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam birsey sormak istiyorum.Ben haftada 4 gün spor yapiyorum.Şimdi cips kola çikolata vs. gibi şeyleri tüketeyimmi tüketmeyimmi yani ben yağsız kas kutlesi eklicem yağ oranıda %10 yapacağım.Bir dier sorumda kilo vermeden yağ oranı nasıl düşer ? (Boy 1,78 kilo 66 )daha 1 yıl olmadı ama 5 ayda planlı sistem ile 10 kilo yağ yaktım üzerine şuana kadar 4 kg kas kütlesi eklemeyi başardım yeni bulka geçmeme rağmen bulk yapmadığım zamanlardada kütle artışı oldu. XL den aşağı giyemediğim kıyafetlerim olmuyor artık m bile bazen büyük bazen tam oluyor gurur duymalı herkes kendisiyle