konunun yeri değil ama powerlifter olduğun için hazır görmüşken sorayım ? boş barda bile mobilete yetersizliğinden squatım düzgün formda olmuyor ne yapmam lazım mobilite olarakSırt için düşünüyorsan snatch grip (olabildiğince geniş tutuş) yapman lazım, onunda ağırlığını 1-2 kere yaparak belirlemende fayda var, çünkü tutuştan dolayı kaldırma potansiyeli oldukça düşüyor.
Tek sorun mobilite olmayabilir, kemik uzunlukları vs gibi sebeplerden sıkıntı olabiliyor. Squat videosu çekip konu açarsan daha doğru yönlendirme gelecektir. Özellikle squat için ezbere konuşmayı doğru bulmuyorum.konunun yeri değil ama powerlifter olduğun için hazır görmüşken sorayım ? boş barda bile mobilete yetersizliğinden squatım düzgün formda olmuyor ne yapmam lazım mobilite olarak
Peki set ve tekrar sayısı dinlenme süresi?Ben 5x5 uyguladım onda güzeldi 1 set yapıyordum ağır oluyordu.Ama bodybuilding te hiç denemedim(Yani yüksek tekrarli bir çalışma yapmadım hiç?)Sırt için düşünüyorsan snatch grip (olabildiğince geniş tutuş) yapman lazım, onunda ağırlığını 1-2 kere yaparak belirlemende fayda var, çünkü tutuştan dolayı kaldırma potansiyeli oldukça düşüyor.