Deadliftten önce koklanan şey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer F.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ömer F.

Üye
Beyler bir bildiğiniz varsa yazın internette kaynak yok farklı şeyler yazmışlar nedir deneyen varmıdır?

Yalnız başlık bomba olmuş. :D

Arkadaşın söylediği gibi amonyaksa tavsiye etmem :) Bayan parfümü sıksan daha faydalı olur :)

Tam hatırlamıyorum ama amonyum hidroksit olması lazımdı.Berbat ve çok keskin bir kokuya sahip olmasıyla saniyeler içinde beynini ters döndürmüşçesine irkitir insanı.Bilincini yitiren insanlarada aynı zamanda bunu koklatırlar kendine gelmeleri için.

Pazartesi amonyak denerim. Rekorum +10 kg düşünüyorum.

araştırdım ve uzmanın yazdığına göre ''It's for a brief adrenaline rush. Your body releases adren. to fight off the burn of the smelling salts.''
kokladıkları şey amonyak normal bildiğimiz NH3 ,yazıya göre kısa süreli adrenalin patlaması yaşatıyomuş,yanık tuz kokusuyla mücadele etmek için adrenalin salınımını yükseltiyormuş

Beyler amonyak denendi onaylandı deadlift rekorumu 10 kg arttırdım. Çok kaldırıyorum sayılmaz ama benim için güzel bir ilerleme olduğunu düşünüyorum.

Birde Agresif Heavy Metal müzigi dinle.. 5kg da o yardim eder. ;)
Müzikle aram çok kötü mozart bile olsa rahatız olurum. Aksine şöyle çok sessiz bir ortam bulsam 250 kaldırırım gibime geliyor.

bende deneyeceğim bir defa amonyak'ı nerden bulabilirim nerelerde satılıyor olabilir.[DOUBLEPOST=1463466817][/DOUBLEPOST]Deadlift te 140 kilo kaldırmıştım 160 olur herhalde

Ben bigün öyle salonda dururken bu dedim du bakıyım nasıl kokuyo bu bir denedim, aman allahım o nasıl bir beyin irkilmesi o nasıl bir koku )) bir daha da koklamadım zaten. ) Amonyaktır kendisi bu arada heralde eczanede falan bulunur.

Back
Yukarı