Oncelıkle Merhaba ve sımdıden teşekkurler
Boy:1,77
Su ankı kılo:77
temmuz bası defınasyon bıtım sonrası:70
yas:25
Herhangı bır kronık hastalık ve mıde rahatsızlıgı yok
Arkadaslar yuzde 9 yag oranına ve sıx packlere ulasır ulasmaz kestım defınasyonu ve dıyetı ardından tatıl tabı ne bulduysak yedık hıc bır seye dıkkat etmeden sonuc 7 kılo alım. Sımdı dondum oturdugum sehre resmen gobegım cıktı olcesem kesın yuzde 15 lerde cıkar yag. Hemen yarın ıtıbarıyle uygulanıcak programı yazıyorum lutfen bakarmısınız...
9:30 anımal cuts
10:00 kellys cereal(0 yag,0 seker-proteın ve karbonhidrat agırlıklı olandan) bır corba tabagı lıght sutle beraber
12:30 1 servıce su ıle whey proteın
15:00 5 yumurta (4 tanesının beyazı bırı tamamen sarısıyla) haslanıyor sogan ve yesıl bıberle azıcık zeytınyagı ve kekık ıle beraber
16:00 anımal cuts
17:30 1 servıce su ıle whey proteın 1 tane muz ıle bırlıkte
20:00 100-150 gr tavuk gogsu yada 80-100 gr light ton balıgı
21:30 Gym
spor cıkısı 1 servıce su ıle whey proteın
en gec 12-01 yatıs
Evet arkadaslar fıkırlerınız beklıyorum cok acıl yardımlarınız lazım ustadlar...
110 gr gıbı protein almaya calısıyorum
300 gr ma yakında karbonhıdrat(bu konuda emın deglım)
Neler degısmelı sızce....
Antreman ozetı;
Sıt-ups larla baslangıc
Agırlık antremanı(buyuk olasıkla agır gırıcem sıze kuculdu ve yaglandı)
30 dk space walkıng
PS: lutfen antreman sonrası cardıo yapmayın tartısmasına gırmeyelım ben yıllardır yapıyorum ve hep pozıtıf sonuc gordum ama beslenme konusunda fıkırlerınızı beklıyorum
Boy:1,77
Su ankı kılo:77
temmuz bası defınasyon bıtım sonrası:70
yas:25
Herhangı bır kronık hastalık ve mıde rahatsızlıgı yok
Arkadaslar yuzde 9 yag oranına ve sıx packlere ulasır ulasmaz kestım defınasyonu ve dıyetı ardından tatıl tabı ne bulduysak yedık hıc bır seye dıkkat etmeden sonuc 7 kılo alım. Sımdı dondum oturdugum sehre resmen gobegım cıktı olcesem kesın yuzde 15 lerde cıkar yag. Hemen yarın ıtıbarıyle uygulanıcak programı yazıyorum lutfen bakarmısınız...
9:30 anımal cuts
10:00 kellys cereal(0 yag,0 seker-proteın ve karbonhidrat agırlıklı olandan) bır corba tabagı lıght sutle beraber
12:30 1 servıce su ıle whey proteın
15:00 5 yumurta (4 tanesının beyazı bırı tamamen sarısıyla) haslanıyor sogan ve yesıl bıberle azıcık zeytınyagı ve kekık ıle beraber
16:00 anımal cuts
17:30 1 servıce su ıle whey proteın 1 tane muz ıle bırlıkte
20:00 100-150 gr tavuk gogsu yada 80-100 gr light ton balıgı
21:30 Gym
spor cıkısı 1 servıce su ıle whey proteın
en gec 12-01 yatıs
Evet arkadaslar fıkırlerınız beklıyorum cok acıl yardımlarınız lazım ustadlar...
110 gr gıbı protein almaya calısıyorum
300 gr ma yakında karbonhıdrat(bu konuda emın deglım)
Neler degısmelı sızce....
Antreman ozetı;
Sıt-ups larla baslangıc
Agırlık antremanı(buyuk olasıkla agır gırıcem sıze kuculdu ve yaglandı)
30 dk space walkıng
PS: lutfen antreman sonrası cardıo yapmayın tartısmasına gırmeyelım ben yıllardır yapıyorum ve hep pozıtıf sonuc gordum ama beslenme konusunda fıkırlerınızı beklıyorum