Can Askin
Üye
Merhaba arkadaşalr ben yaklaşık 1 yıl 4 aydır bu sporu yapiyorum şuan 18 yaşındayım ve ögrenciyim okul> dershane> sınavlar v.s derken zor da olsa sporuda yanında götürdüm bugüne kadar, benım yaşadıgım il fazla büyük olmadığı için Body B. önerisi alabilecegim pek kimse yok salonlardaki hocalar adeta facia ne yaptıklarından haberleri yok.
Şimdi Konuya geleyim arkadaşalar ben Definasyon yapmak istiyorum bugüne kadar pek karın calıstıgım söylenemez yag oranım zaten %15 falan oldugu için karın kası gözükmez diye çalışmadım artık Yag oranımı düşürüp kas kaybetmeden yağ yakmak istiyorum bana Definasyon tüyoları bilgileri, artık tecrübelerinizde neler varsa Diyet veya Antreman hakkında biraz bilgilendirebilirmisiniz
Yaş : 18 , boy : 179 kilo : 75 Ölçüler: Kol: 39 Bel: 87 Omuz: 124
Fotograflar;
Şimdi Konuya geleyim arkadaşalar ben Definasyon yapmak istiyorum bugüne kadar pek karın calıstıgım söylenemez yag oranım zaten %15 falan oldugu için karın kası gözükmez diye çalışmadım artık Yag oranımı düşürüp kas kaybetmeden yağ yakmak istiyorum bana Definasyon tüyoları bilgileri, artık tecrübelerinizde neler varsa Diyet veya Antreman hakkında biraz bilgilendirebilirmisiniz
Yaş : 18 , boy : 179 kilo : 75 Ölçüler: Kol: 39 Bel: 87 Omuz: 124
Fotograflar;