definasyon diyeti

zombi55

Üye
oncelikle herkese selamlar
3 , 4 aydir bodybuilding yapiyorum ama vucudum yag tutmaya elverisli oldugundan bi turlu ozellikle gobek yaglarindan kurtulamiyorum yemeklerede dikkat etmeye calsiyorum ama olmuyor internette bi sayfada definasyon dieti adi altinda boyle bi diet okudum sizce uygunmudur

boy 1.80
kilo89
yas 26

Bu diyetin günlük menüleri:
7 GÜN BOYUNCA
Sabah : 6 dilim light ekmek, 3 adet yumurta beyazı (haşlanmış ya da omlet olarak), 1 meyva, 1 muz, 1 bardak diyet süt, 1 kibrit kutusu diyet beyaz peynir, karışık müsli.
Kuşluk : Meyve
Öğle : 1 porsiyon ızgara et ya da tavuk (yağsız) , 1 tabak haşlanmış makarna (yağsız, tuzsuz), az yağlı yeşil salata, ayran ya da yoğurt, sebze yemeği.
İkindi : Yoğurt ya da ayran, diyet ekmeğe yağsız etten yapılma bir sandviç.
Akşam : 1 ya da 2 porsiyon ızgara ya da haşlanmış et, sebze yemeği, yağsız salata.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.​

89 kiloyken halen kibrit kutusu hesabı yapıyorsan bu diet definisyon dietinden çok ölüm dieti sınıfına girer. Tamam kilo verirsin ama sağlıklı bir kilo kaybı olmaz.

6 dilim ekmeği ilk defa bi diyette görüyorum zuzu haklı 90 kiloluk adama kibrit hesabı yapan diyetisyen katildir ya bişi sorcam bu diyeti sen yada çevrenden biri mi yazdı ekmeği çok seven biri heralde sandviç fln

arkadaslar ilginiz icin tesekkurler hayir bu diyeti gymuniversal diye bi spor sayfasinda buldum

karbonhidratları azalt,şeker ve tuzu azalt.minumum 100 gram protein al,daha çok yeşil sebzelere önem ver.
mutlaka farkı görürsün.başarılar.

Sabah 4-5 yumurta beyazlı+lorlu(30-35gr) kahvaltın
İdmandan sonra tavuk göğsün(30 gr)
Öğlen 30grlık başka bir yağsız et. Kahvaltı ve öğle yemeğeinde abartı olmamak üzere komplex carbonhidrat.Definisyon dieti böle bişidir

Back
Yukarı