Definasyon günlüğü

hımmm yarışma diyorsun yanı ne diyim dosdum yolun açık olsun saygı duyarım ... (kardiyoyu biraz arttır rekorları filan boşver yağı at sonra yağsız kas kutlesi olarak isdediğin kadar rekor dene kardeşim hepsi birden gitmez) dost tavsıyesi ;)
şu anda hepsi birden gidiyor daha doğrusu doğalken bastığım kiloyu basabiliyorum :D:D

dün sert bir omuz idmanı çıkardık arkadaşla ön ve arka omuz birde baldır tükendik çok ter attım tabi günlük kardiyom 2.5 saatten aşağı değil ve diyetimde çok sert bir diyet kardiyo genelde 3.5-4.5 hızları arasında kilo aç karnına henüz tartılmadım ama 143.0 veya altı gibi geliyor bana

100 KG'a inene kadar durma kesinlikle, daha sonra 100 KG olunca ondan sonra aşağı yukarı oynarsın. Güç konusuna da çok fazla takma, ne kadar korursan koru gücün azalacaktır, bu insanın moralini bozuyor ve diyeti bitirip tekrar Bulk'a başlatıyor, bunu da yapma, başarılar.

100 KG'a inene kadar durma kesinlikle, daha sonra 100 KG olunca ondan sonra aşağı yukarı oynarsın. Güç konusuna da çok fazla takma, ne kadar korursan koru gücün azalacaktır, bu insanın moralini bozuyor ve diyeti bitirip tekrar Bulk'a başlatıyor, bunu da yapma, başarılar.
güç konusuna takılmıyorum
hedef 100 kg zaten kanka 100 kg de %10 yağ oranını yakalayabileceğimi düşünüyorum:)

güç konusuna takılmıyorum
hedef 100 kg zaten kanka 100 kg de %10 yağ oranını yakalayabileceğimi düşünüyorum:)

Güç konusuna takılma derken gücünü koruma demiyorum, gücünü elbette mümkün olduğunca koruyacaksın, fakat 140 küsür kilolardan 100 kiloya inip hiç güç kaybetmemen mümkün değil eğer natural yapıyorsan bu işi.

Dolayısıyla bunun moralini bozmasına izin verme diyorum. :)

Güç konusuna takılma derken gücünü koruma demiyorum, gücünü elbette mümkün olduğunca koruyacaksın, fakat 140 küsür kilolardan 100 kiloya inip hiç güç kaybetmemen mümkün değil eğer natural yapıyorsan bu işi.

Dolayısıyla bunun moralini bozmasına izin verme diyorum. :)
natural yapmıyorum:)forumda belirtmiştim senin için belirteyim nisan başından beri natürel değilim :)150 kg 6 tekrar bench 172.5 kg 1 tekrar bench 112.5 kg overhead press 1 tekrar son doğal rakamlarım:)

Berkay abi öncelikle ALLAH yardımcın olsun , şuan çok iyi gidiyosun da kilo'yu çok hızlı veriyosun sanki .
kanka öncelikle teşekkür ederim
kas kaybı kemik kaybı yok
sadece fazla ödem ve yağ atıyorum her hafta ölçüme giriyorum
güçtede azalma halen yok
doğal yollardan vermiyorum o yüzden hızlı olmasında sakınca yok
çok teşekkür ederim tekrardan

Zorlu bir sürece girmişsiniz Allah sabır versin. 103 kilo ile başlayıp 78 düşmüş birisi olarak az çok neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Boy 174 kilo 78 doktorum 72 diyor, ben de 70-68 olsun diyorum bakalım anlaşacağız ara bir yerde. [emoji16]

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Zorlu bir sürece girmişsiniz Allah sabır versin. 103 kilo ile başlayıp 78 düşmüş birisi olarak az çok neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Boy 174 kilo 78 doktorum 72 diyor, ben de 70-68 olsun diyorum bakalım anlaşacağız ara bir yerde. [emoji16]

kreatin yüklediğim zaman 150 kilo 8 tekrar normalde 150 kilo 6 tekrar benchim var 100 kg altı benim için yok yani:Dboy 178:D

kreatin yüklediğim zaman 150 kilo 8 tekrar normalde 150 kilo 6 tekrar benchim var 100 kg altı benim için yok yani:Dboy 178:D
Ben her hangi bir subliment kullanmıyorum. Spor salonu gidiyorum, hafif ağırlık çalışıyorum kendi çapımda. Şimdi araştırma yapıyorum Full Body çalışmaya başlayacağım. Bunun dışında haftada 3~4 gün 1 saatlik yürüyüş koşu karşılık yapıyorum. Yağ oranı %16.9 düştü. Hedef 12~13 yaş 35 oldu artık bu oranlar yeterli olur galiba. [emoji16]

Back
Yukarı