Definasyon günlüğü

hiç takviyesiz 182.5 kg az kaldı çıkıyordu 25 gram kreatin monohidrat mikronize karbonhidrat tozu whey aol bcaa amino animal stak animal pump
bi denicem yarım saat sonra çıkarsa video atıcam
çıksada çıkmasada idman sonrası 1 ölçek casein alıcam:D

hiç takviyesiz 182.5 kg az kaldı çıkıyordu 25 gram kreatin monohidrat mikronize karbonhidrat tozu whey aol bcaa amino animal stak animal pump
bi denicem yarım saat sonra çıkarsa video atıcam
çıksada çıkmasada idman sonrası 1 ölçek casein alıcam:D
maalesef olmadı
[DOUBLEPOST=1476542548][/DOUBLEPOST]pump antrenmanı girdim 10-10-10 120 kg 80 kg 70 kg 1 whey yarım casein aldım kollar pump oldu biraz

Son düzenleme:
kilom tok 141.0 diyet hiç bozulmadı kardiyo aynen devam sanırım testo+tren şu sıralar kas artışı yaptı yine kür başından beri 3 kg oldu 500 gram kadar daha almış olabilirim güç artışı oldu yine neredeyse 182.5 kg basıyordum ordan belli:D

2.5 saat kardiyodan sonra birkaç saat uyudum ve kalktım rackta 4 set 120 kg sabit kilo ile 1 er dakika arayla 12-8-6-3 tekrar çıkardım idman öncesi AOL Bcaa Amino asit idman sonrası whey+casein[DOUBLEPOST=1476629004][/DOUBLEPOST]
bench press idmanından hemen sonra

Son düzenleme:
Berkay merhaba bir sorum olacak küre girdiğinden beri vücudun toplamda ne kadar kas kütlesi aldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eylül 2013 125 kg iken bakalım bu sefer nasıl olacak[DOUBLEPOST=1476896613][/DOUBLEPOST]2011 temmuzda başladım 2 ay düzenli haftada 3 gün altyapım var 2012 başına kadar düzensiz haftada 1 gün 2 gün okul yüzünden 2012 1 ocakta sporu seçtim
2012 öncesinde fotoğrafım yok çekmemişim 2012 başından bu yana fotoğraf dolu uzun bi before after arşivi yapacağım definasyon sonu

Son düzenleme:
Uçamıyorsan koş,koşamıyorsan yürü,yürüyemiyorsan emekle ve hayallerinden vazgeçme.Yalnız olduğunu hissetme.118 kiloyum ve ben de diyete başladım.Eğer hayalimiz varsa bunu kimse bize vermeyecek.Kendimiz almalıyız.Sonuna kadar arkandayız.BAŞARILAR...

Uçamıyorsan koş,koşamıyorsan yürü,yürüyemiyorsan emekle ve hayallerinden vazgeçme.Yalnız olduğunu hissetme.118 kiloyum ve ben de diyete başladım.Eğer hayalimiz varsa bunu kimse bize vermeyecek.Kendimiz almalıyız.Sonuna kadar arkandayız.BAŞARILAR...
desteğiniz için çok teşekkür ederim:)

Sen 94 KG'dan nasıl çıktın o kadar yüksek kiloya? :)[DOUBLEPOST=1477216897][/DOUBLEPOST]Ben 80 KG'a ulaşmak için yırtınıyorum, o kadar çok yiyorum ki anlatamam miğdem patlamak üzere.

Son düzenleme:
Back
Yukarı