respect2us.23
Üye
Bahsettiğin BIA ile ölçümü nerede yaptırıyorsun berkay ?evet öyle ama bu 51 bin lira sapma payı çok çok düşük
çok gelişmiş bir makine yani![]()
Bahsettiğin BIA ile ölçümü nerede yaptırıyorsun berkay ?evet öyle ama bu 51 bin lira sapma payı çok çok düşük
çok gelişmiş bir makine yani![]()
Kocaeli tıp merkezinde uzman diyetisyen var onda adama il dışından gelenler bile var.Bahsettiğin BIA ile ölçümü nerede yaptırıyorsun berkay ?
maalesef olmadıhiç takviyesiz 182.5 kg az kaldı çıkıyordu 25 gram kreatin monohidrat mikronize karbonhidrat tozu whey aol bcaa amino animal stak animal pump
bi denicem yarım saat sonra çıkarsa video atıcam
çıksada çıkmasada idman sonrası 1 ölçek casein alıcam![]()
düz açık lise mezunuyum ana baba parasıyla geçiniyorum maddi durum baya iyi![]()
4 kg ye yakınBerkay merhaba bir sorum olacak küre girdiğinden beri vücudun toplamda ne kadar kas kütlesi aldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok düşünmüyorumBende açık lise okuyorum iş yapmıyorum ağırlık kaldırıyorum saçlarını kestirmeyi düşünmüyormusun Berkay
4 kg ye yakın[DOUBLEPOST=1476793284][/DOUBLEPOST]
yok düşünmüyorum![]()
desteğiniz için çok teşekkür ederimUçamıyorsan koş,koşamıyorsan yürü,yürüyemiyorsan emekle ve hayallerinden vazgeçme.Yalnız olduğunu hissetme.118 kiloyum ve ben de diyete başladım.Eğer hayalimiz varsa bunu kimse bize vermeyecek.Kendimiz almalıyız.Sonuna kadar arkandayız.BAŞARILAR...