Definasyon günlüğü

Sen 94 KG'dan nasıl çıktın o kadar yüksek kiloya? :)[DOUBLEPOST=1477216897][/DOUBLEPOST]Ben 80 KG'a ulaşmak için yırtınıyorum, o kadar çok yiyorum ki anlatamam
miğdem patlamak üzere.
küçüklüğümden yas 15 iken 134 tüm zoresimleri olmadı alması
136.5 aç karnına indim

134.8 kg aç karnına bu sabah. Biraz dinlendim tekrardan devam kardiyoya.[DOUBLEPOST=1477638107][/DOUBLEPOST]1-2 saat içinde yağ ölçümüne giriyorum sonucu buraya yazacağım

Son düzenleme:
mct dönemi bitti şu anda pct dönemindeyim pct bitince 5 ay growth peptid steroid karışımı bir kürde olacağım hedef yarışma olduğu için bunlar şart elbette keşke anabolizanlar icat edilmeseydi ama kapilist düzen böyle arkadaşlar

hala sarkan yerlerim var düzgün duran yerler resimde gördüğünüz üzere trapezler
ben ömrümde doğru dürüst trapez çalışmadım genetik biraz :)
yanlış anlaşılmasın o bakış bu poz falan:)
öylesine yükledim:D

kür sonu tedavi sürecim devam ediyor elimde efedrin kalmadı sadece clenbuterol var haftaya geçecek elime muhtemelen şu anda kilom 132.8 falandır aç karnına:)

163'den, 133'e, yani tam 30 kilo mu verdin, helal olsun valla. :)

132.0 kg an itibariyle evde tartıldım yağ oranı kaç bilmiyorum:)[DOUBLEPOST=1478937972][/DOUBLEPOST]

132.0 kg

Son düzenleme:
Bugün tam aklımdaydı ne yaptın diye soracaktım , çok iyi gidiyor sürekli girip bu başlığı inceliyorum her defasında. Soğuk lipofiz ile sarkmalar geçmeyebilir , ben bu konu ile ilgili operasyon geçirdim aklına takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin. 2 Hafta geçti operasyonun üstünden 1-2 aya fotoğrafları paylaşacağım aşama aşama. Bu arada kılları kesersen 1kg daha atar benden söylemesi :)

3-4 hafta içinde bench videoları çekmeyi düşünüyorum 5 küsür yılda sadece 1 yıl powerlifting yaptım kalan zaman body building şu andada o kapsamdayım ama ara ara powerlifting yapmayı düşünüyorum bench press üzerine:)

Back
Yukarı