Definasyon günlüğü

herşeye rağmen bu seferde vücut 1.5 kg yağlanmış normal diyor doktor tek iyi tarafı 550 gram kuru kas kazanmışım:)
Bu azim ve sabir ile istedigin vucudu elde edeceksin yaza kadar..

herşeye rağmen bu seferde vücut 1.5 kg yağlanmış normal diyor doktor tek iyi tarafı 550 gram kuru kas kazanmışım:)
Kuru muru..Güle güle kullan.:)
Azmini çok takdir ediyorum eminim ki birçok kişide yazdıklarını okuyup örnek alacaktır azim olarak.
Ama kullandığın takviyeleri bu yazdıklarını okuyan herkes kullanmamalı, o ayrı. Çünkü sana uyan, başkasını komalık edebilir.

50 gram kuru kas artışı 350 gram su artışı kilom 130.250 kg yağ oranım %30.7 doktor artık vücudun direnmeyi kesti vermeye başladın dedi:) 700 gram yağ yakımıyla başladım giderek hızlanacakmış :) bakalım bir daha nerede direnecek:)

50 gram kuru kas artışı 350 gram su artışı kilom 130.250 kg yağ oranım %30.7 doktor artık vücudun direnmeyi kesti vermeye başladın dedi:) 700 gram yağ yakımıyla başladım giderek hızlanacakmış :) bakalım bir daha nerede direnecek:)
hadi istedigin olmaya basliyor hayirli olsun :)

Berkay, vücudunun hile gününden ziyade kalori sirkülasyonuna ihtiyacı var. Anladığım kadarıyla kütlene göre çok az ve sabit bir kalori sistemi ile ilerliyorsun. Bunun yerine intermittent fasting sisteminde olduğu gibi on-off günler kalori,makro değişimi sağlayan bir şey uygularsan daha iyi ilerlersin.

Back
Yukarı