biliyor evetBerkay selam doktoruna kullandığın steoridleri söylenin mi?
Bu azim ve sabir ile istedigin vucudu elde edeceksin yaza kadar..herşeye rağmen bu seferde vücut 1.5 kg yağlanmış normal diyor doktor tek iyi tarafı 550 gram kuru kas kazanmışım![]()
Kuru muru..Güle güle kullan.herşeye rağmen bu seferde vücut 1.5 kg yağlanmış normal diyor doktor tek iyi tarafı 550 gram kuru kas kazanmışım![]()
hadi istedigin olmaya basliyor hayirli olsun50 gram kuru kas artışı 350 gram su artışı kilom 130.250 kg yağ oranım %30.7 doktor artık vücudun direnmeyi kesti vermeye başladın dedi700 gram yağ yakımıyla başladım giderek hızlanacakmış
bakalım bir daha nerede direnecek
![]()
sagolasın bu gibi durumlardaa birkaç gün cheat day yapmak gerekiyormuş yoksa vücut direniyormuş denedim işe yaradıhadi istedigin olmaya basliyor hayirli olsun![]()
Cheat day de ne yedin. Paylaşabilirmisin?sagolasın bu gibi durumlardaa birkaç gün cheat day yapmak gerekiyormuş yoksa vücut direniyormuş denedim işe yaradı![]()
bildigimiz beyaz ekmek ve kasar peyniriCheat day de ne yedin. Paylaşabilirmisin?
sagolasın bu gibi durumlardaa birkaç gün cheat day yapmak gerekiyormuş yoksa vücut direniyormuş denedim işe yaradı![]()
Baklava pasta yada çikolata gömdü zannettimbildigimiz beyaz ekmek ve kasar peyniri![]()
3 aylık sağlam bir definasyon kürüne giricem 3 hafta içinde o haziran başında %10 ve altını görmüş olurumHelal olsun abi , bu gidişle 4-5 ay sonra 100'ün altını görürsün![]()