Definasyon için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dynamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@demircan256 abi senle konuşmuştuk pm den önceden. Aslında kafamda senin dediğin olay vardı. Fakat omuzumda ufak bir sakatlık var ağır çalışıp iyice büyümesin diye de böyle bir şey yapıyorum 15-20 güne sakatlıgım inşallah geçer. Sonra tekrar hacim çalışıcam.
Ölçülerim;
Omuz:123
göğüs:105
sağ kol:38 Bunlar geçen haftaki ölçülerim. Diyet yapmaya geçen hafta başladım.Bu yüzden ölçülerim eminim
Sol kol:37 düşmüştür.
Bel:84

@demircan256 abi senle konuşmuştuk pm den önceden. Aslında kafamda senin dediğin olay vardı. Fakat omuzumda ufak bir sakatlık var ağır çalışıp iyice büyümesin diye de böyle bir şey yapıyorum 15-20 güne sakatlıgım inşallah geçer. Sonra tekrar hacim çalışıcam.
Ölçülerim;
Omuz:123
göğüs:105
sağ kol:38 Bunlar geçen haftaki ölçülerim. Diyet yapmaya geçen hafta başladım.Bu yüzden ölçülerim eminim
Sol kol:37 düşmüştür.
Bel:84

Evet hatırladım...neyse sağlık olsun...ama ölçülerin iyi,vücut tipin iyi,esmerlik iyi ;)

devam et ..sakatlık v.s olmadan inş...

kolay gelsin...

Düzenimde bozulan çok bir şey yok aslında. Önceden kh yi 3 yiyorsam şimdi 1 yiyorum. Sakatlıktan dolayı ağır idman yapamıyorum. 1 ay boş durmak yerine hafif idman ve hafif kardiyo ile en az şekilde kas kaybederek, çok yağ yakabilmek amacımdır.

• Like
Reactions: Azi
boy kilo hemen hemen aynı.
beslenme bile aynı sadece bulgur vs yok bende :)
ve salata daha fazla

vucudunda yaglanma problemin var mıydı ? yoksa karın kaslarına sahip miydin öncedende

vucudun durumu iyi alt karını halletttin mi birşey kalmaz.
yaza bomba gibi girecegine eminim kolay gelsin

bu arada karatay hoca hepimize ışık oldu resmen :D

Spora başlamadan önce 80 kiloydum, başlamadan önce karın kaslarım hiç belli olmuyordu ve giysileri zorlayan bir göbek vardı :) . Alt karında sorun var zaten simit diye tabir edilen kısımda yağlar birikmiş.

Karatay hocadan bir haberdim önceden. Şimdi öğrendim ki yağların zararı yok salatayı yağlı yiyebiliyorum. Önceden yağsız yediğim için tadı çıkmıyordu. Şimdi salatayı arttırdım.

Karatay hocanın vidyolarını izlemenizi tavsiye ederim eğer izlemediyseniz.

Mesala ben sadece yağ kullanılmasını gerektiğini biliyorken katıldığı canlı yayın programlarını izledim, işin mantığını anladım. Böyle olunca daha rahat , daha güvenli besleniyorsunuz. ;)

Yağ derken ayçiçek yağından bahsetmiyorsun sanırım :) Zeytinyağı tüketiyorsundur :)

Valla Azi, geçen haftaya kadar annem salatalara hep ayçiçek yağı koyuyormuş. Geçen gün gördüğümde uyardım bana yaptığında has zeytin yağı kullanıyor artık. Ama tavada birşey yapıyorsam o zaman tereyağı.

aynen benim de yemek kültürüm değişti ve gelişti.
az önce mantar tavuk sote yaptım cok az zeytinyagı ile :)

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı