Definasyon için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dynamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel bir diyet programı olmuş bence light tonbalığı da eklenebilir çünkü 100 gramında 29 gr protein ve 0.4 yağ var sadece

bence öğünler gayet iyi hatta bu menüyle kısa sürede istediğin sonucu alacağına inanıyorum ( cardio ve mide çalışmasıyla )

Dostlar merhaba,
Grupta yeniyim. Sizlerden bir konuda görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yaklaşık 5-5.5 aylık bir bulk döneminden çıktım.
Boy 1.84 ve ektomorfum
Bulk öncesi ;
Kilo : 74 , Kol : 31, göğüs:94 , omuz: 116, Bel : 85
Bulk Sonrası
Kilo : 83 Kol : 35.5 Göğüs 108, Omuz : 124 Bel : 91

Bulk süresinde 6 7 kg karbonhidrat tozu kullandım ve henüz yeni bıraktım. Göbek çevresinde yağlanma oldu ve en az kas kaybıyla bundan kurtulmak istiyorum.
Beslenme programımdan karbonhidrat tozunu çıkardım ve karbonhidrat içeren bazı besinleri azalttım.
Şuan ki öğünlerimi açıkladıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum.
Kahvaltı;
5 yumurta
100 gr lifalif
yarım litre süt
1 adet muz

Öğle yemeğini çalıştığım yerde genelde çorba/pirinç pilavı ya da Makarna+Etli ya da tavuklu herhangi bir yemek/Yoğurt/Az tatlı

Akşam
185 gr tavuk
Pilav
Yoğurt
-Spor-
Spordan sonra
185 gr tavuk

Yatmadan önce
100 gr tuzsuz lor ve yarım litre ayran

Spor günleri 165 170, off günleri 150 gram protein alıyorum yaklaşık.

Beslenmem bu şekilde. Protein tozu takviyesi de yapmayı düşünmüyorum şuan.
3 gün antrenman yapıyorum.Antrenman günleri bcaa glutamine arjinin takviyesi alıyorum. antrenmanlar baya sancılı geçiyor dinlenme aralarım kısa ağırlıkları da tekrar sayılarımı aşamayacak şekilde ayarlıyorum.Antrenman sonları yüksek yoğunluklu karın egzersizleri de ekledim. ve Haftada bir gün halı saha maçı yapıyorum.

Bu durumda,

1.Göbeğim erir mi ?
2.kas kütlemin akıbeti ne olur?
3.Definasyon olarak yararlı bir beslenme mi ?
4.karbonhidrat seviyesi düşük bir beslenme ne gibi zararım olur ?
tavsiyelerinizi bekliyorum

Back
Yukarı