• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

definasyon mu bulk mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boyka06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boyka06

Üye
arkadaşlar merhaba bn 2 yıldır aralıklarla düzensiz bu sporla uğraştım son 6-7 aydır devam ediyorum kısa aralıklarla bulk yaptım düzensiz bi şekilde biraz garip bi sonuç aldım bnm sıkıntım bulkı bi 7 ay daha yapmayı düşünüyorum kalp krizi riski olur mu bulk süreci boyunca eğer öyle bi risk varsa definasyon düşünüyorum bi 40 günlük sizin fikriniz nedir
şu anki ölçülerim
boy 179
kilo 80-81
kol(soğuk) 36
omuz 120
göğüs 100
bel 95
bide merak ettiğim kollarım şu an ztn acayip cılız duruyor acaba definasyondan sonra kaç cm kaybederim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 1.157
  • image.jpg
    image.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 1.121
  • image.jpg
    image.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 1.195
  • image.jpg
    image.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 1.074
  • image.jpg
    image.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 1.149
o zaman obez insanlar şimdiye ölmüştü kalp krizi riskini arttırdığı doğrudur ama sporla birlikte yapınca bir şey olacağını sanmiyorum bence pis bulk yapma temiz yap ayda 1 2 kilo al kompex karb tüket olsun bitsin :)

o zaman obez insanlar şimdiye ölmüştü kalp krizi riskini arttırdığı doğrudur ama sporla birlikte yapınca bir şey olacağını sanmiyorum bence pis bulk yapma temiz yap ayda 1 2 kilo al kompex karb tüket olsun bitsin :)
bnm takıldğım nokta bulkda ztn kendimizi inanılmaz zorluyoruz kalbim sıkışır gibi oldu geçen antreman nefes vermedim sıktım kendimi kalbim bayağ sıkıştı bıraktım antı

Arkadaslarin dedigigi temiz bulk lazim size..ilk once diyet yapip yaglari eritin ..yagdan kacin..protein ayni carpi 2 ... yulaf patates bulgur gibi kaliteli karbolar alin..basarilar..

doğruyu söylemek gerekirse yağ direk bel ve göğsünde toplanmış bu kötü bir şey herkeste farklı olabiliyor kiminde yag vucuda eşit dagilirken kiminde bir bolgeye direk dagilabiliyor benim de direk belde toplaniyor sana tavsiyem gobegi erit ve gereksiz yaglardan karblardan kaçın saglikli besinler tuket ayda 1 2 kilo alarak büyü farkı hissedeceksin

Arkadaslarin dedigigi temiz bulk lazim size..ilk once diyet yapip yaglari eritin ..yagdan kacin..protein ayni carpi 2 ... yulaf patates bulgur gibi kaliteli karbolar alin..basarilar..
yorumunuz için sağolun :)
benim korktuğum yağlar gidince o gömleğin kazağın içindeki hacmi kaybetmek ama bakalım karar verdim definasyona bi 40 gün yapcam temiz bi şekilde allah nasip ederse bnm sormak istediğim kollarda nasıl bi ufalma olur 6kg kayıptan sonra

Dostum bana soracak olursan ben öncelikleri yağları erit derim. Tabi istediğin şeye bağlı fit bir vucud istiyorsan zaten direk yağları eritmen lazım. Yağlar gittikten sonra düzgün bol proteinli bir bulk dönemi daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi bu benim kendi görüşüm.

Back
Yukarı