definasyonda beslenme ve suplament kullanımım konusunda yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blade69
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocalarım,arkadaşlarım selam. Definasyon sürecine gireceğim. ölçülerim;
boy :1,70 kilo :71 göğüs:105 kol:38 bel:87
kahvaltım; önce whey proteini,yarım saat sonra yulaf ezmesi,tahıl gevreği ve bir bardak süt.
ara öğün: bir dilim peynir daha sonra yeşil çay
öğle yemeği: tavuk+pilav
ara öğün: elma bazen ton balığı
spordan önce : amino+bcaa+whey ve akşam 17:00 gibi spor ve 50 dk yürüyüş+mekik
spordan sonra: amino+bcaa+whey
akşam yemeği: çorab+balık yada tavuk daha sonra yine yeşil çay
hiç ekmek yemiyorum ve şeker kullanmıyorum.

ayrıca suplement olarak kreatin ve no-explode eklemeyi düşünüyorum uygun olurmu.Vücudum orantısız,göğüs çok fazla,sağlam definasyon istiyor.Ama omuz fazla yok ,hacim istiyor.Kanat fazla yok hacim istiyor.Göbek yağlı eritmek istiyor.

nasıl bir yol izlemeliyim.definasyonda creatin ve nox kullanılırmı? bir bölgeme definasyon yaparken diğer bölgeme hacim kazandırabilirmiyim.İlginiz için teşekkürler

teşekkürler hocam. kahvaltıya 3 yumurta beyazı ekledim. gecede yatarken süt+yarım ölçek whey alıyorum. yalnız bir sorum daha olacak. birgün antrenman bir gün cardio yapsam. cardio günlerimde hydroxcut kullansam nasıl olur. yağ yakarken minimum kas kaybı yaşamak istiyorum. nasıl bir program + suplement kullansan uygun olur.

1.70 71 bir vucut icin definisyon erken hacmini almaya bak biraz hacim kazandıktan sonra yaparsın ama gene senin bilicegin iş cok fazla ölcün yok bunları kaybetmeden iyi bir irilesmenin ardından girersin definisyona ayrıca beslenme programında spor oncesi ve sonrası karbo yukle 50-60 gr arası kahvaltına muhakak yumurta ekle tok tutar seni kahvaltıdaki karboyu 20-30 a cek bunu antreman oncesi ve sonrası icin sakla

Yaz geliyor diye bu kiloda definasyon düşüncesi çok yanlış ve benim de zamanında yaptığım bir hatadır şu anda çok sağlam bir beslenme ve sıkı antreman ihtiyacın olan tek şey bir daha ki sene bu dönem 80-85 kilo arası iken bu olaya girmen gerekli 1.70 boya göre definasyondan çıktığında kilon 73-75 olmalı, bu benim fikrim tabi ki seçim senin kolay gelsin.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız tasınmıstır.
tasınma sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyurudan önce günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmaktadır. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı