Definasyonda gece protein alımı

Arkadaslar cok kritik bir soru sorucam. Definasyon doneminde yag yakmamiz icin ozellikle aksam 8 den sonra bisey yemememiz gerekiyor ama yuksek protein almamiz gerekiyor bir yandanda. Birde gece boyunca yaklasik 12 saat vucut proteinsiz kalacak. Bu durumda ne yapmali protein almalimiyiz?

yatmadan 4 saat önce alın diye bir yazı okumuştum bencede en az 3 4 saat önce almak en iyisi yoksa reflü olursunuz canan karatayın dediklerine görede vücudu gece aç bırakmak en iyisi deneyip vücudunuzu dinlemenizi tavsiye ederim

Yatmadan önce casein yada classic way i çok az bir sütle (50-75ml) ve suyla(200-250 ml) karıstır iç olay tamamdır.

Süt sıvıdır içsem derken bir bardak içiceksen fazla birşey olmaz.Sütün içinde az birazda olsa protein vardır.

Yani sonuç olarak definasyon döneminde gece yatmadan protein olarak süt içebiliyoruz öylemi? İnşallah yağlanma olmaz ya da yağ yakımı yavaşlamaz :)

ya bu kadar ince eleyip sik dokuyacaginiza lutfen gun icerisinde 200-300 kalori ekstradan bir sekilde yakin ve sonra rahatlikla casein yoksa whey'i sutle karistirip icin. bisey olmaz. reflu falan da olmaz ben o kadina da kil oluyorum kafasina 20lik platei atasim var

arkdaş direk dogruları söylemiş bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok dün künefe indirdim gece 11 di saat. yag yakım donemide olsa haftada 1 kendine gün belirleyip herseyi yiceksin.
ha süt icme yaglandırır derler o var...

Yani sonuç olarak definasyon döneminde gece yatmadan protein olarak süt içebiliyoruz öylemi? İnşallah yağlanma olmaz ya da yağ yakımı yavaşlamaz :)

Gece Yatmadan 5 Saat Önce Besin Değeri Olan Hiçbir Şey Tüketmememiz Gerekiyor Yağ Yakmak İstiyorsak. Çünkü Gece Sindirim Devam Ederse, Midede Bişeyler Kalırsa Leptin Salgılanmaz, Gece Uyurken Yağ Yakamazsın. Sabah Uyanır Uyanmaz Da Kahvaltı Yapman Lazım Ki Kortizol u Kesebilesin. Kolay Gelsin. Yatmadan Önce Ve Sabah Kalktığında 1 Bardak Su İç Bide Faydası Büyük :) Gece Lavaboya Kalktığında Da İç :)

Sütün yaglanmayaya ve/veya yag yakımına etkisi oldugu ıcın minimum düzeyde proteinin casein etkisini arttırması ıcın kullanılır.

(bir vücutçu sorusu olduğunu düşünerek yazıyorum.) Definasyon döneminde yatarken fazla miktarda süt ve süt ürünleri tüketilmez; içeriğinde ki yağ ve karbonhidrat kullanacağımız nitelikte olmadığından ve kalorisi yüksek olduğundan diyette tercih etmeyiz. Yine yarışma yaklaştıkça süt ürünleri kesinlikle tüketilmez çünkü deriyi kalınlaştırıyor. Yatarken benim 3 - 4 ay boyunca tercihim genellikle 10 yumurta beyazı olur; duruma göre sayısını azaltıp içerisine yağsız kaşar ve domates eklerim. 10 yumurta beyazının yanında bir tatlı kaşığı keten yağı içersiniz yumurtanın sindirimini yavaşlatırsınız.

(bir vücutçu sorusu olduğunu düşünerek yazıyorum.) Definasyon döneminde yatarken fazla miktarda süt ve süt ürünleri tüketilmez; içeriğinde ki yağ ve karbonhidrat kullanacağımız nitelikte olmadığından ve kalorisi yüksek olduğundan diyette tercih etmeyiz. Yine yarışma yaklaştıkça süt ürünleri kesinlikle tüketilmez çünkü deriyi kalınlaştırıyor. Yatarken benim 3 - 4 ay boyunca tercihim genellikle 10 yumurta beyazı olur; duruma göre sayısını azaltıp içerisine yağsız kaşar ve domates eklerim. 10 yumurta beyazının yanında bir tatlı kaşığı keten yağı içersiniz yumurtanın sindirimini yavaşlatırsınız.

Peki definasyonda yatmadan once kasein proteinde dahil mi hic bisey alinmayacakmi ? Peki kas fazla gitmez dimi yag yakalim derken?

arkdaş direk dogruları söylemiş bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok dün künefe indirdim gece 11 di saat. yag yakım donemide olsa haftada 1 kendine gün belirleyip herseyi yiceksin.
ha süt icme yaglandırır derler o var...

Haftada 1-2 kaçamak olur ancak gece 11'de künefe indirirsen o artık kaçamaklıktan çıkar. Evet, bu denli ince eleyip sık dokumaya gerek yok ama o kadar da uzun boylu değil.

Definasyon programim sizce yeterlimi?
Beslenme: sabah :Omlet (4 yumurta beyazi + 2 yemek kasigi yulaf + 1 yemek kasigi lor peyniri)+yagsiz sut
Oglen: 150gr tavuk gogsu veya 150gr ton baligi + salata
İkindi: bir elma + yagsiz sut
Aksam: 300gr brokoli + 200gr yarim yagli yogurt
Supplementler : antreman oncesi multipower 1500 likit L-carnitine + yemeklerden oncede 3 defa gnc tonalin cla
Antreman: haftada 5gun 35dk kardio (hiit) + bolgesel calismalar

Yas:16
Boy:165
Kilo:55
Hedef:50

Back
Yukarı