definisyon dönemindeyim ( yağ yakımı da denilebilir) diyet nasıl ?

Helldorad0

En iyi tartı aynadır
daha doğrusu tam diyet diyemeyiz sadece varolanı düşürmeye çalışıyorum zaman ayıramıyorum beslenmeye gerektiği kadar.

sabah: tabak k special + 200 ml süt + 1 ölçek whey

öğle: havuç salatası ne yemek çıkarsa ( etk veya tavuk yemeği arada bir sebze yemeği de çıktığı olmuyor değil ) + 1 kase çorba + 2 dilim buğday ekmeği

ara öğün: bir yeşil elma

akşam: alternatif 1: 5 yumurta akı 2 sarısı 6 zeytin 250 gram yarım yağlı peynir 4 dilim tam buğday ekmeği
alternatif 2: yarım piliç 4 dilim buğday ekmeği 200 gr yoğurt.
alternatif 3: tavuk sote 4 dilim buğday ekmeği + 1 kase çorba + cacık

akşam yemeğim değişiyor arkadaşlar sürekli o yüzden o şekilde yazdım. eksikler nelerdir fazlalar nelerdir ne şekilde değişiklik yapabilirim bu diyetle haftada 1 kg veriyorum şuanda net olarka çikolata sadece haftada bir gün var ve 4 gün antreman yapıyorum.

daha doğrusu tam diyet diyemeyiz sadece varolanı düşürmeye çalışıyorum zaman ayıramıyorum beslenmeye gerektiği kadar.

sabah: tabak k special + 200 ml süt + 1 ölçek whey

öğle: havuç salatası ne yemek çıkarsa ( etk veya tavuk yemeği arada bir sebze yemeği de çıktığı olmuyor değil ) + 1 kase çorba + 2 dilim buğday ekmeği

ara öğün: bir yeşil elma

akşam: alternatif 1: 5 yumurta akı 2 sarısı 6 zeytin 250 gram yarım yağlı peynir 4 dilim tam buğday ekmeği
alternatif 2: yarım piliç 4 dilim buğday ekmeği 200 gr yoğurt.
alternatif 3: tavuk sote 4 dilim buğday ekmeği + 1 kase çorba + cacık

akşam yemeğim değişiyor arkadaşlar sürekli o yüzden o şekilde yazdım. eksikler nelerdir fazlalar nelerdir ne şekilde değişiklik yapabilirim bu diyetle haftada 1 kg veriyorum şuanda net olarka çikolata sadece haftada bir gün var ve 4 gün antreman yapıyorum.
Akşamları hiç ekmek yememeni tavsiye ederim ekmek yerine 60-70 gram lapa pilav yiyebilirsin karbonhidrat ihtiyacın için.

Birde yumurtayı sabah tüketirken daha iyi olur birde 4 dilim çok bence onun yerine pilav tercih etsen daha iyi olur oda lapa yada az yağlı ideal

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yağ yakımı açısından faydalı olacağına emin misin ? deneyebilirim.
Evet eminim. + Sabahki öğünün bana çok anlamsız geldi Sabahta 4 yumurta beyazı 1 tam yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek Biraz peynir birazda zeytin yiyebilirsin. Bende definasyon dönemindeyim ve kahvaltım böyle.

öğle yemeğinden ekmeği tamamıyla çıkartıp yerine pilavı koydum ama sabahları değiştiremiyorum çünkü sabah 830 da mesai var ve 10-15 dakikam ancak oluyor o arada da en sağlıklı en aperatif bunu bulabildim öneriniz varsa alabilirim ama yumurta ekmek peynir falan oturup bi kahvaltı yapmam imkansız.

Geceden haşla yumurtaları güzel kardeşim sarıları ayır sabah lop diye yutarsın aperatif 1 dakıka sürmez Yemen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı