Definisyona başladım bakar mısınız

Yas 17 boy 169 kilo 88 yağ orani 25,8 pazartesi savas cebeci hocamızın definisyon programına basladım beslenme programına bütcem olmadıgı icin uygulayamadım kendime göre ayarladim söyle besleniyorum sabahlari uyandıgımda 2 bardak su icip kardiyo yapıyorum sonra 2 yumurta haslaması 1 bardak süt ve 1 dilim rkmek yiyorum öğlen 2 adet meyva ara sirada ton baligi yiyorum aksamları spordan sonra 1 avuc kadar kepekli makarna 1 kase yogurt 1 dilim ekmek yiyorum geceleri uyumadan önce protein sütü iciyorum beslenmem kötü mü yoksa iyi mi düzeltmeli miyim yardimci olur mushnuz?

olan kaslarını da kaybedersin bu şekilde. savaşı salla gitsin. onun sana faydası olmaz yol yakınken dön yabancı elemanları takip et. örnek vereyim

26 yağ oranli bi adamin bulk yapmasinda ki mantik ne
Definasyon demek var olan kası ortaya çıkarmak (yarı Türkçe ile define etmek) demek. 26 yağ ile büyük olasılıkla zaten fazla kasın yok, o yüzden define edecek bir şeyde yok. Sadece kas kütleni arttırmaya odaklan, vücudun kendiliğinden define olsun. Videoda bundan bahsediyor. Saçma bulk/cut dönemleri arasında geçiş yapmaktansa sürekli clean bulk ta ol hayatını yaşa diyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı