Deli Gibi KARBONHIDRAT basıyorum :)

yemeklerden önce gainer tüketme iştahını keser (özellikle süt ile içiyorsan)
iştah açıcı olarak b vitamini takviyesi kullanabilirsin sana faydalı olur..
bol kalorili besinler tüket(makarna , pilav , ekmek gibi)
süt tüketebilirsin .. abartmamak şartıyla
bol ekmek tüket ve sabahları lor peyniri ile
gainerler(kilo aldırıcılar) sadece destek ürünlerdir ve ASLA gerçek bir öğünün yerini tutamaz , sen çok sağlam beslenmiyorsan bunların HİÇBİR faydasını göremezsin
sabah kahvaltısı en önemli öğündür kahvaltılarını asla atlama iyi beslen

hemen söyleyeyim hepsini tektek yazamıyorum şuanda ofisteyim mesaim bitmedi fakat bugün yediklerimi kısaca yazayım

sabahları 5 yumurta sarısı 1tam,5 dilim hindi salamı 1 bardak 1/2 yağlı süt

ara : ofiste Poğaça yedim çayla 2tane :) arkasından 1 tane muz

öğlen : 200gram gr.haşlama tavuk göğsü-2 tabak makarna veya pirinç pilavı

şimdi gidince de tıkınıcam :) fırında patates veya haşlanmış patates yerim 2-3 tane arkasından 2 tabak daha makarna+salata yerim zeytin yağlı ... akşam 6:30 gibi de spora gidiyorum 7:20 de akşam yemeği yicem 250gr haşlama tavuk /sen ton balığıda yiyebilirsin/veya kırmızı eet bekar evindeysen en güzeli kıyma hem yapması kolay hem hazırlaması ...

tekrar pilav ... patates .. bol bol yanında zeytin yağlı salata ve pastörize yoğurtta tüketebilirrsin ..

lokantalarda tabildot ev yemekleri var hem fiyat açısından uygun hem beslenmen için ideal ) Bekar olduğun için diyorum yapamıyorsan diye ..

Ben Pek fazla uymuyorum bu yazdıklarıma ... :) genelde daha fazla yiyorum :D kuru üzüm ceviz falanda tüket fıstık elma ..

abur cuburdan asitli içeceklerden ve madde bağımlılığından kaç (alkol-sigara)
uyku zamanlarıda önemli hergün belli saatlerde yat kalk 3 gün zorlanırsın 3 günden sonra bünyen alışır ... sporunuda özenle sindire sindire ve hareketleri nizami yaparsan gerisi gelecektir ... sakın ağırlık yarışına girme hiç bi zamanda emeksiz yemek olmaz .. 3 kuruşa 5 köfte satılmaz satılırsada her zaman o et den şüphe et .. ! saygılar Bir Amatörden tavsiyeler ... :)

tesekkur ederım yazdıkların ıcın uymaya calıscam yazdıklarına abartbıldıgım kadar abartcam ama sabah tan berı aklıma cok degıısk bırsey takıldı ben soya ıcerıklı hardlıne pro gaıner kullanıyorum bılgınız vardır bu konuda belkı dıye soruyorum soya cok tuketımde kadınlık hormonu salgılamaya baslatıyormus tırstım bıraksammıkı ?

zaten aldığın gainer 4 haftada biter :) hiç bişi olmaz madem almışsın kullan ama 3.ayında kullan derim kaldır dolaba koy ...3. ayında kullanmaya başlarsın :)

Genelde Mitler ve kulaktan dolma şeyler yerine forumu araştır incele öğren ..

Bu arada teşekkürü msj kirliliği olarak görüyoruz forumda teşekkürü sağ taraftaki teşekkürler butonundan yaparsan daha iyi olacaktır .. :)

yok sıtede de arastırdım nettede cok arastırdım ama zararlı dıyenler de var bısey olmaz dıyenlerde var butun gaıner lar mı soyadan yapılıyor acaba ?

kısa tavisiye:

- kan değerlerine baktırııver...folik asit, b-vit vb vb dahil
-kan grubuna göre beslenmeye çalış
-bu gruba göre günde 3-4.000 kcallık beslenme programı oluştur...
-%60 karbs, % 20 protein %20 yağ kilo lama için yukardaki miktarları aranje ediver
-apikobal günde 1 tane
-balık yağı sıvı olan , hap değil !...2 tatlı kaşığı
-setlerde 6 tekrar ve fazla hareket olmayan program
-kardiyo çok kısa (yapıyorsan ) 15 dakika (hantallığı atma açısından)

kan degerlerıme baktrdım ben doktor normal dedı demır eksklıgı cıkmıstı bır ara ama ılacla duzeltmıstı cardıoyu kısa yapıyorum evet balık hapı yenı aldım zaten bundan sonra yagını alırım antreman programım yavas tempolu seyler yapıyorum ama ben ek besın takvıyesı olmadan kılo alamıyorum bu gaıner bıraz ıse yarıcak gıbı ıns

kısa tavisiye:

- kan değerlerine baktırııver...folik asit, b-vit vb vb dahil
-kan grubuna göre beslenmeye çalış
-bu gruba göre günde 3-4.000 kcallık beslenme programı oluştur...
-%60 karbs, % 20 protein %20 yağ kilo lama için yukardaki miktarları aranje ediver
-apikobal günde 1 tane
-balık yağı sıvı olan , hap değil !...2 tatlı kaşığı
-setlerde 6 tekrar ve fazla hareket olmayan program
-kardiyo çok kısa (yapıyorsan ) 15 dakika (hantallığı atma açısından)

Setlerde 6 tekrar ve fazla hareket olmayan program kısmı dikkatimi çekti. Cevaplarınızı takip ediyorum çok profosyonel ve bilgi kokuyor. Bu 6 tekrar konusunu açarmısınız biraz.

Öncelikle merhaba arkadaşlar

boyum 185 kılom 66.250 gr anlıycagınız uzere zayıfım . 2 hafta once spor salonuna yazıldım ve hocamın tavsıyesıyle bı yemek programı ve supplementler takvıyesı yaptık. Kısaca ozet geceyım ;

sabah kahvaltıda 2 haşlanmış patates 2 hşlanmıs yumurta buyuk dılım peynır yarım ekmek 2 bardak sut

öğlen 2 veya 3 tavuk but kanat vb. veya tonbalıgı

ara öğun 250 ml sute 90 gr karbonhıdrat tozu

aksam yemegı makarna pılav baklagıllerden yardırıyorum

yatmadan once 150 ml sute 60 gr karbonhıdrat tozu

spor a gıttıgım gunler antremandan once bırde bcaa toz muscletech kullanıyorum . bu arada karbonhıdrat tozu hardlıne progaıner

program boyle ama 15 gunde ınsan 50 gr almazmı :( aglıycammmm sızce ne yapmalıyım .zaman sıkıntım yok 7 8 ayda bıseyler olsun ama

Sevgili kardeşim, sen kilo almak istiyorsan bana özel mesaj at, sana garanti veriyorum, sağlıklı yoldan kilo alabilirsin, Belçika'da yaşiyorum...

Back
Yukarı