Merhaba , takip ediyorum sizi bende sizden sadece bir adım önde olan birimYaşım 22 boyum 1.82 134 kilodan 102'ye düştüm, fakat şuan baya zorlanıyorum nerdeyse kilo vermem durdu hedefim 90 olmak.
Kaç kiloya düşünce spor yapmayı düşünüyorsun? L-Carnitine desteği alacakmısın ?
Ayrıca ilk hafta için çok güzel 3 kilo az değil umarım başarırız![]()
Çok ama çok tebrik ederim gerçekten sarkmalar çatlaklar vs seni rahatsız etmedimi biraz bunlar hakkında beni motive edebilirsin belkiYazdiklarinizi gorunce kendimi gordum.2 sene oncesinde 60 kilo vermistim ve suan bakiyorum hersey duzenli ve guzel kesinlikle mutlu olup basaracaksiniz sizi bekleyen guzel gunler var.Suan 85 kilo %9 yag oranina sahip define parcali bir vucudum var.Bu konuya 2012 de post atmisim assagidaki sekilde)
Tesekkur ediyorum sizde yolun buyuk kismini halletmissiniz gerisi teferruat benceÇok ama çok tebrik ederim gerçekten sarmalar çatlaklar vs seni rahatsız etmedimi biraz bunlar hakkında beni motive edebilirsin belki![]()
Tesekkur ediyorum sizde yolun buyuk kismini halletmissiniz gerisi teferruat benceSarkma gobegimde az sekilde var cok ince ve kisa bir cizgi olarak.Catlaklar ben kilo alirken olmustu halen duruyor ama eskisi gibi belli degil anca deriyi elimle gerdirdigimde.Kesinlikle ssorun teskil etmicek kadar basit.Ust karinda 2 adet baklavam var allta deri oldugundan kalan 4 tanesi cok belli olmuyor
Ameliyat ile deriyi aldirsam hic kilo vermis gibi bile olmam belkide ama gereksiz oldugunu dusunuyorum
Kesinlikle rahalikla yapabileceginiz seyler asla zor ve imkansiz degil
![]()
Son 7 ayda 1 somon ekmek yememişimdir ekmeği tamamen unuttum hatta yemeklerin tadı bu şekilde daha güzel.Bence ekmegin her turlusu zarar ve 3 dilimde yaklasik olarak insanin almasi gerektigi kadar tuz var ve peynir vs eklenince su tutabilir dedigim gibi ekmegin her turlusu zarar eskideki gibi hz. Muhammed sav. Donemindeki kutsal ekmekler yok cok degisti o zamanda 2 dilim yiyip tikandigin ekmekler yok besleyici degiller bu zamanda ekmekle hurmayla hayatini surdurursen en fazla 1 yila gidersin sonuc olarak ekmegi kes istedigin kadar yesil yaprakli sebze ye catlayana kadar ye daha etkili zayiflar ve kas yikiminda yine az olur.
Cok iyi yapiyorsun gunlugun baslarinda ekmek yedigini yazmissinda ondan dedim korboindrati sadece antrenmanlardan sonra ye yaglardan korkma.Son 7 ayda 1 somon ekmek yememişimdir ekmeği tamamen unuttum hatta yemeklerin tadı bu şekilde daha güzel.
Takipteyizde sen daha aktif yazmalısın,daha bugün aklımdan geçtin ne yaptın acaba diye.(şaka yapmıyorum)88 kiloya kadar düştüm belki takip eden vardır son durum böyle![]()
İş okul derken çok fazla vakit olmuyor vermeye devam ediyorum 83 kiloyumTakipteyizde sen daha aktif yazmalısın,daha bugün aklımdan geçtin ne yaptın acaba diye.(şaka yapmıyorum)
Daha fazlasını yiyemiyorum maalesefKilon iyi hosda bu yaptigin diyet diyet degil bu resmen olum
Orucu,
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
günde 500 kalori ya var ya yok,kusura bakmada ic organlarini tehlikeye atiyorsun,yersin yiyemezsin onu bilemem,bir diyetisyenle görüs derim,bu sekilde uzun süre gitmicegi kesin,sagligin icin zayiflamak isterken geri dönüsü olmayan kalici rahatsizliklar sahibi olabilmen muhtemel.Daha fazlasını yiyemiyorum maalesef
teşekkür ederim pazartesi günü kontrollerim vardı 1 sene önce olan karaciğer yağlanması gitmiş ve vücudumdaki organlarda herhangi bir sıkıntı olduğunu söylemediler tüp mide ameliyatı geçirenler genelde bu şekilde besleniyorgünde 500 kalori ya var ya yok,kusura bakmada ic organlarini tehlikeye atiyorsun,yersin yiyemezsin onu bilemem,bir diyetisyenle görüs derim,bu sekilde uzun süre gitmicegi kesin,sagligin icin zayiflamak isterken geri dönüsü olmayan kalici rahatsizliklar sahibi olabilmen muhtemel.
umarim hedeflerine saglikli bir sekilde ulasirsin,kolay gelsin.
teşekkür ederim pazartesi günü kontrollerim vardı 1 sene önce olan karaciğer yağlanması gitmiş ve vücudumdaki organlarda herhangi bir sıkıntı olduğunu söylemediler tüp mide ameliyatı geçirenler genelde bu şekilde besleniyor
kilomu biraz daha indirip sağlıklı kilo almak istiyorum asıl hedef bu aslında