Demir dumbell :)

başlangıç olarak güzel
dahada geliştirmelisin
mesala tutma yerleri daha kalın olmalı
köşeli yerine yuvalak plaka kullanabilisin
bide tutma yerleri vidalı olmamalı

Peki hocam dişli demirleri yani tutma yerleri dediğiniz o konuda haklısınız.Ama vidalı için demir takıyorum.Mesela bir demir var 3 kg bir demir daha takıyorum ve 6 kg oluyor o yüzden o demirleri vidayla sıkıştırıyorum.

dumbell ve barbellın dişleri biraz daha fazla olsa iyi olur senin için bi zamandan sonra az gelicek iyi çalışmalar kolay gelsin

Oda iyi çalışırken uzun diş dengede kalmıyor.O yüzde kısa diş daha iyi benim görüşüme göre dengeli ve sallama olmuyor :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:53 ----------

Günceldir.

Sende bendensin bende betondan yaptım :)

plakalar yuvarlak olursa daha kullanışlı olabilirdi.gerisi gayet güzel.birde yapabilirsen bara sünger gibi birşey tak bantlar kayabilir.

Sende bendensin bende betondan yaptım :)

:) Bende sendenim usta.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:28 ----------

Teşekkür ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:30 ----------

Günceldir arkadaşlar.

El emeğine saygımız sonsuz :)

Back
Yukarı