demir zehirlenmesi

emrah

Üye
beyler dun aksam 1 tablet gyno-ferro sanol aldım 10 dk sonra mıde bulantısı falan basladı bayılcak duruma geldım en az 5 kere ıstıfar ettım ne yesem anında gerı cıkartıyodum vucuttan daha dogrusu mıdeden 5kg legenı doldurcak sekılde ıstıfar ettım yan etkılerıne baktıgımda demır zehırlemesı oldunu anladım ve komaya kadar goturuyomus suan ıyıym ama ıstahım falan kesıldı artık hıc bır sey yıyemıyorum sızce bu duzelırmı halsızlık ve sureklı uykum gelıyo ne yapmam lazım sızce tesekkurler :(:(:confused::confused:

biran once bir doktor a gozuk.

niye aldın ferrosanolu demir eksikliğine bağlı kansızlık durumumu var genç erkerklerde pek görülmez
demir içern ilaçların hepsi mide barsak sisteminde rahatsızlık yaratır
aldığın bir tabletle zehirlenmezsin korkma dediğim gibi bu sadece geçici bir irritasyon önemli değil ama bir daha alma sana spor için ek bir fayda sağlamaz

,Ben ferrum fort kullanıyorum hiç oyle bişey olmadı(1 tablet) alıyorum. aşırı miktar almış olabilirsin.prospektüste zehirlenme halinde 2 ilaç adı verdi(Desforroksamin veya calsium disodyum etda) kullanmak için Dr a gidersen bir an evvel iyileşirsin!

Son düzenleme:
Back
Yukarı