ben eldiven kullanmama taraftarlarındanımellerim o yüzden inşaat işçilerinin eli gibi oldu zaten. nasırdan kabardı. belli bir süre sonra acı hissetmiyorsun zaten yastık gibi oluyor elin
![]()
Tamamda mesela benim elim oyle olsa tokalaşmaya utanırım yani...İtici bence eldiven tak mis gibi çalış olmadı sünger kullan..![]()
eldiven alabilirsin ama pahalı 30 ytl vs civarı.ucuza nike eldivenelr var ama bez gibi hiç alma daha iyi.Ama eller alışıyor merak etme.2 ay da benim alıştı.bence alışsın.herşeyin doğalı iyi
Ben de eldiven kullanmama taraftarıyım. Birkaç neden var:
Nasırlarımı seviyorum. Arada acıyor olsalar da durum bu.Nasırlı ellerin bir erkekte kötü durmadığını düşünüyorum. (Kızlar bence eldiven kullansınlar, yanlış anlaşılmasın ama,cidden kızda nasırlı el pek hoş değil.) Tokalaşmada falan, bilakis, iyi ve güçlü bir imaj bile verebilir diye düşünüyorum.
Diğer yandan çantamda ekstra bir şey istemiyorum. Yani, shakerlar supplementler falan derken bir de eldiven taşımak, onu her idmanda çıkarıp takmayı istemiyorum.
doğallık lafını olur olmaz yerlerde kullanmamak gerek. Doğal dediğin nasırlı eller ise, doğarken neden nasırlı ellerle doğmadık veya neden kendi kendine nasırlaşmadı.
Bence paraya kıyıp bir eldiven almak lazım sonuşta 3-5 sene gidiyor sağlam eldivenler. Ellerin nasır içinde olması inan hiç hoş değil. İş hayatı ve özel hayatında problemler bile oluşturabilir.![]()