Demire asılırken ellerin acıması

Eldiven kullanırsan belki faydası olur. Ayrıca Lifting Straps kullanabilirsin. Bilekleri de ayrı bir gün çalıştrırısın ve böylece diğer adelelerinde hakkını tam vermiş olursun. ;) Lifting Straps'i kendinde yapabilirsin bulunması zordur çünkü. Forumda bir arkadaş yamıştı ama bulamadım

Eldıven veya su koltuklardakı sungerlerden kullanıcaksın..Dosemecıye gıtsen sana kare kare kesıp verır artan parcalardan..

eldiven kesinlikle kullanmalısın ama hangi eldiven kullanacağın çok önemli. benim kullandığım eldivenden sonra ellerimde ki ağrı minimum düzeyde. çok kaliteli olmasından ziyade baskıyı azaltan türden maddeden yapılan eldivenleri tercih etmelisin.

Ben de eldiven kullanıyorum. Kaliteli bir şey de değil üstelik. 4-5 TL. civarıydı yanılmıyorsam. :)

ben eldiven kullanmama taraftarlarındanım :D ellerim o yüzden inşaat işçilerinin eli gibi oldu zaten. nasırdan kabardı. belli bir süre sonra acı hissetmiyorsun zaten yastık gibi oluyor elin :)

ben eldiven kullanmama taraftarlarındanım :D ellerim o yüzden inşaat işçilerinin eli gibi oldu zaten. nasırdan kabardı. belli bir süre sonra acı hissetmiyorsun zaten yastık gibi oluyor elin :)

Tamamda mesela benim elim oyle olsa tokalaşmaya utanırım yani...İtici bence eldiven tak mis gibi çalış olmadı sünger kullan..:)

Tamamda mesela benim elim oyle olsa tokalaşmaya utanırım yani...İtici bence eldiven tak mis gibi çalış olmadı sünger kullan..:)

sünger kullanmak bana gerip geliyor ama şu bisiklet elciklerinin süngerleri var onlarıda deneyebilirsin. Veya kikcboks yapanların ellerine sardıkları bandajdan kullanabilirsin ;)

Bence en iyisi sağlam bir eldiven almak. 50-100lira arası çok sağlam eldivenler var, senelerce dayanır. Ben 12 liraya almıştım 2.5 senedir tık yok hala kullıyorum ama artık biraz salmış kendini bu yüzeden bazen ellerim acımıyor değil:o

evet nıke ın eldivenleri çok hoş tutma yeri tırtıklı kaydırmayan ürünleri vs. de var salonda en çok lazım olan şey eldiven. mahmout1 aynı sorunu bende yaşıyordum eldiven sayesinde sorun kalmadı.

eldiven alabilirsin ama pahalı 30 ytl vs civarı.ucuza nike eldivenelr var ama bez gibi hiç alma daha iyi.Ama eller alışıyor merak etme.2 ay da benim alıştı.bence alışsın.herşeyin doğalı iyi

Son düzenleme:
eldiven alabilirsin ama pahalı 30 ytl vs civarı.ucuza nike eldivenelr var ama bez gibi hiç alma daha iyi.Ama eller alışıyor merak etme.2 ay da benim alıştı.bence alışsın.herşeyin doğalı iyi

doğallık lafını olur olmaz yerlerde kullanmamak gerek. Doğal dediğin nasırlı eller ise, doğarken neden nasırlı ellerle doğmadık veya neden kendi kendine nasırlaşmadı.

Bence paraya kıyıp bir eldiven almak lazım sonuşta 3-5 sene gidiyor sağlam eldivenler. Ellerin nasır içinde olması inan hiç hoş değil. İş hayatı ve özel hayatında problemler bile oluşturabilir.;)

Ben de eldiven kullanmama taraftarıyım. Birkaç neden var:

Nasırlarımı seviyorum. Arada acıyor olsalar da durum bu. :DNasırlı ellerin bir erkekte kötü durmadığını düşünüyorum. (Kızlar bence eldiven kullansınlar, yanlış anlaşılmasın ama,cidden kızda nasırlı el pek hoş değil.) Tokalaşmada falan, bilakis, iyi ve güçlü bir imaj bile verebilir diye düşünüyorum.

Diğer yandan çantamda ekstra bir şey istemiyorum. Yani, shakerlar supplementler falan derken bir de eldiven taşımak, onu her idmanda çıkarıp takmayı istemiyorum.

Ben de eldiven kullanmama taraftarıyım. Birkaç neden var:

Nasırlarımı seviyorum. Arada acıyor olsalar da durum bu. :DNasırlı ellerin bir erkekte kötü durmadığını düşünüyorum. (Kızlar bence eldiven kullansınlar, yanlış anlaşılmasın ama,cidden kızda nasırlı el pek hoş değil.) Tokalaşmada falan, bilakis, iyi ve güçlü bir imaj bile verebilir diye düşünüyorum.

Diğer yandan çantamda ekstra bir şey istemiyorum. Yani, shakerlar supplementler falan derken bir de eldiven taşımak, onu her idmanda çıkarıp takmayı istemiyorum.

Ya kızlarda sizin hakkınızda böyle düşünür ise?:D

Benim eldiven paramparça oldu ama hala kullanıyorum. :) Demiri koli bantıyla mı sarsam acaba?

etkili olur mu bilmiyom ama halterciler elerine kireç sürüp öle kaldırıyorlar halteri belki bunda da etkili olabilir sonuçta kireç tutuş kolaylığı sağlayıp elini kaydırmıyor böyle olunca ellerindeki etler üst üste binipde su toplamaz diye düşündüm. :)

doğallık lafını olur olmaz yerlerde kullanmamak gerek. Doğal dediğin nasırlı eller ise, doğarken neden nasırlı ellerle doğmadık veya neden kendi kendine nasırlaşmadı.

Bence paraya kıyıp bir eldiven almak lazım sonuşta 3-5 sene gidiyor sağlam eldivenler. Ellerin nasır içinde olması inan hiç hoş değil. İş hayatı ve özel hayatında problemler bile oluşturabilir.;)

senin ellerin geçmiyorsa bilemem ama tanıdığım insanların elleri geçiyor.doğallıktan kastımda oydu.

Son düzenleme:
Back
Yukarı