Burzum_^^
Üye
merhaba arkadaslar,
size 1ay once basladigim kurden bahsetmek istiyorum.
bu kuru arkadasimla birlikte yapmaya basladik ve sonuclari inanilmaz oldu.
goren herkes bizim kimyasal, recetesiz satilan illegal ilaclardan kullandigimizi sandi hatta bize inanmayip kalcamiza bakmak isteyen adamlar bile oldu.
kure gelince...
gunde
3 cup Muscletech anabolic halo
2 cup BSN noxplode
6 cup Muscletech nitro-tech
1 paket universal animal pack
yukaridaki urunleri antremansiz gunlerdede ayni dozlarda kullandik.
en fazla 12 enaz 6 tekrarli daha cok buyumeye yonelik calisma programi izledik. tabiki plavimizi tavugumuzu baligimizi salatamizi birgun olsun eksik etmedik.
vucudum yerinde sayiyor diyen arkadaslar varsa yada az zamanda cok is yapmak isteyen arkadaslarda yukaridaki, ayri iki kisi tarafindan denenmis garantili kuru yapabilirler.
biz ilk kutulari bitirdik 1hafta aradan sonra 2.kutulara gececegiz kurun bize toplam maliyeti 252tl oldu.
herkese bol parcali gunler dilerim.
size 1ay once basladigim kurden bahsetmek istiyorum.
bu kuru arkadasimla birlikte yapmaya basladik ve sonuclari inanilmaz oldu.
goren herkes bizim kimyasal, recetesiz satilan illegal ilaclardan kullandigimizi sandi hatta bize inanmayip kalcamiza bakmak isteyen adamlar bile oldu.
kure gelince...
gunde
3 cup Muscletech anabolic halo
2 cup BSN noxplode
6 cup Muscletech nitro-tech
1 paket universal animal pack
yukaridaki urunleri antremansiz gunlerdede ayni dozlarda kullandik.
en fazla 12 enaz 6 tekrarli daha cok buyumeye yonelik calisma programi izledik. tabiki plavimizi tavugumuzu baligimizi salatamizi birgun olsun eksik etmedik.
vucudum yerinde sayiyor diyen arkadaslar varsa yada az zamanda cok is yapmak isteyen arkadaslarda yukaridaki, ayri iki kisi tarafindan denenmis garantili kuru yapabilirler.
biz ilk kutulari bitirdik 1hafta aradan sonra 2.kutulara gececegiz kurun bize toplam maliyeti 252tl oldu.
herkese bol parcali gunler dilerim.